IMEI yanar hocam güncellemeyin eğer kaydettirmediyseniz.Yurt dışı Redmi 9T kullanıyorum ve MIUI sürümü 12.0.12 güncelleme yaparsam telefon gidiyor recovery modea atıyor. MIUI sürümü güncellemenin bir yolu var mı?
hocam onu biliyorum güncelledim yandı zaten bugün yaptırdım telefoncuda tekrar ama sürümü yükseltemedimIMEI yanar hocam güncellemeyin eğer kaydettirmediyseniz.
Tek çözüm güncelleme yapıp imei attırmak.
Nasıl yani? Güncellemeyi yaptınız, imeiniz yandı ama güncelleme gelmedimi yani yoksa yanlışmı anladım?hocam onu biliyorum güncelledim yandı zaten bugün yaptırdım telefoncuda tekrar ama sürümü yükseltemedim
hocam 12.0 dı cihaz imei yandıktan sonra 12.0.12 oldu ben bunu yanmadan 12.5 sürümlerine güncellemek istiyorum anladığım kadarıyla tekrar yaparsam tekrar yanıcak imeiNasıl yani? Güncellemeyi yaptınız, imeiniz yandı ama güncelleme gelmedimi yani yoksa yanlışmı anladım?
Ooo siz onu diyorsunuz hocam teker teker yapmanız lazım bi anda son sürüme atlayamıyorsunuz(yolu varsada ben bilmiyorum) bende önce 12.5 yapmam lazım. Bu 12.5 yapana kadar imei yakıp yakıp açtırmanız gerektiği anlamına geliyor gibi.hocam 12.0 dı cihaz imei yandıktan sonra 12.0.12 oldu ben bunu yanmadan 12.5 sürümlerine güncellemek istiyorum anladığım kadarıyla tekrar yaparsam tekrar yanıcak imei
anladım hocam teşekkür ederim şu an yapsam tekrar yanıcak imei yani değil miOoo siz onu diyorsunuz hocam teker teker yapmanız lazım bi anda son sürüme atlayamıyorsunuz(yolu varsada ben bilmiyorum) bende önce 12.5 yapmam lazım. Bu 12.5 yapana kadar imei yakıp yakıp açtırmanız gerektiği anlamına geliyor gibi.
Evet hocam yanacağı kesin gibi görünüyor. Yinede bekleyin bilgisi olan birisi gelirse belki 12.5 sürümüne atlamanın yolunu gösterebilir.anladım hocam teşekkür ederim şu an yapsam tekrar yanıcak imei yani değil mi
teşekkürler hocam iyi forumlar.Evet hocam yanacağı kesin gibi görünüyor. Yinede bekleyin bilgisi olan birisi gelirse belki 12.5 sürümüne atlamanın yolunu gösterebilir.
Sizede hocam.teşekkürler hocam iyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.