bytewizard Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 92 5 Mayıs 2023 #11 Oywle dedi: Hepsinde gitmiyor galiba bende 2.el aldim telefonu adam IMEI atmış pasaporta kayit ettirmemis kapanmaz kesinlikle dedi format attim güncelleme yaltim gitmedi. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum hocam benim bi tanıdığım gözümün önünde güncelleme yaptı gitti adamın telefonu .
Oywle dedi: Hepsinde gitmiyor galiba bende 2.el aldim telefonu adam IMEI atmış pasaporta kayit ettirmemis kapanmaz kesinlikle dedi format attim güncelleme yaltim gitmedi. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum hocam benim bi tanıdığım gözümün önünde güncelleme yaptı gitti adamın telefonu .
NEOxS Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 76 5 Mayıs 2023 #12 Soraka Kajmer dedi: MIUI sürümünden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet miu bahsediyorum
Soraka Kajmer dedi: MIUI sürümünden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet miu bahsediyorum
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.291 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #13 NEOxS dedi: Evet miu bahsediyorum Genişletmek için tıkla... IMEI işlemi yapıldı mı? 18 ay kullanabilirsin dediğine göre bence imei işlemi yapmamış . Eğer imei işlemi yapmadıysa güncellemede sorun olmaz.
NEOxS dedi: Evet miu bahsediyorum Genişletmek için tıkla... IMEI işlemi yapıldı mı? 18 ay kullanabilirsin dediğine göre bence imei işlemi yapmamış . Eğer imei işlemi yapmadıysa güncellemede sorun olmaz.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #14 Hocam IMEI tek SIM'e mi atıldı yoksa çift SIM'e mi atıldı?
NEOxS Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 76 7 Mayıs 2023 #15 Kullanıcı311 dedi: Hocam IMEI tek SIM'e mi atıldı yoksa çift SIM'e mi atıldı? Genişletmek için tıkla... İmeil atılmadı. Yurt dışından aldım adam dedi 18 ay açık kalacak. Zaten evde ben kendim telefonu kurdum. İsmail Karabacak dedi: IMEI işlemi yapıldı mı? 18 ay kullanabilirsin dediğine göre bence IMEI işlemi yapmamış. Eğer IMEI işlemi yapmadıysa güncellemede sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ben kurdum telefonu.
Kullanıcı311 dedi: Hocam IMEI tek SIM'e mi atıldı yoksa çift SIM'e mi atıldı? Genişletmek için tıkla... İmeil atılmadı. Yurt dışından aldım adam dedi 18 ay açık kalacak. Zaten evde ben kendim telefonu kurdum. İsmail Karabacak dedi: IMEI işlemi yapıldı mı? 18 ay kullanabilirsin dediğine göre bence IMEI işlemi yapmamış. Eğer IMEI işlemi yapmadıysa güncellemede sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ben kurdum telefonu.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #16 NEOxS dedi: İmeil atılmadı. Yurt dışından aldım adam dedi 18 ay açık kalacak. Zaten evde ben kendim telefonu kurdum. Genişletmek için tıkla... Tamam kurun.
NEOxS dedi: İmeil atılmadı. Yurt dışından aldım adam dedi 18 ay açık kalacak. Zaten evde ben kendim telefonu kurdum. Genişletmek için tıkla... Tamam kurun.
NEOxS Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 76 10 Mayıs 2023 #17 Güncellemeyi kurdum hiçbir sıkıntı olmadı teşekkürler cevaplarınız için. Dosya Ekleri Screenshot_2023-05-10-20-35-38-411_com.android.settings.jpg 50,5 KB · Görüntüleme: 41
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #18 NEOxS dedi: Güncellemeyi kurdum hiçbir sıkıntı olmadı teşekkürler cevaplarınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz hocam. İşimiz. Güle güle kullanın.
NEOxS dedi: Güncellemeyi kurdum hiçbir sıkıntı olmadı teşekkürler cevaplarınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz hocam. İşimiz. Güle güle kullanın.