Yurt dışı Redmi Note 13 Pro Plus 10 bin TL'ye alınır mı?

Redmi Note 13 Pro Plus'ı ROM'suz bulursanız onu almanız daha mantıklı hocam.

1720604727025.png

Yani evet haklısnız fakat Redmi'ler uzun ömrlü cihazlar değiller S23FE yi al 5 yıl kullan.

10k şu anki ekonomide hiçbir şey hocam Redmi'de uzun süreli olacaktır Samsung kadar olmasa da ama fiyat açısından 13 Pro Plus daha mantıklı

Evet hocam fakat Redmi'lerin uzun sürli olduğuna katılmıyorum. Arkadaşımın Note 9'u bir anda siyah ekran verdi ve kapandı 2 yıllık telefondu :D

Evet hocam fakat Redmi'lerin uzun sürli olduğuna katılmıyorum. Arkadaşımın Note 9'u bir anda siyah ekran verdi ve kapandı 2 yıllık telefondu :D
Her telefonda olabilir böyle sorunlar telefonu nasıl kullandığınada bağlı kişinin zorlayıcı işlemler gördüyse hem antutu puanıda düşük olan bir telefon note 9

Her telefonda olabilir böyle sorunlar telefonu nasıl kullandığınada bağlı kişinin zorlayıcı işlemler gördüyse hem AnTuTu puanıda düşük olan bir telefon Note 9

Sadece Brawl Stars oynuyordu. Zaten onda da kasıyordu 30FPS oynuyordu garibim. Pubg/render vs zaten kullanmıyordu.

@Alpete benim şimdi kullandığım telefon not 10 s 2 yılık ısınma sorunu dışında çalısıyor

Her an elinde patlayabilir hocam tabii siz en iyisini bilirsiniz.

Sadece Brawl Stars oynuyordu. Zaten onda da kasıyordu 30FPS oynuyordu garibim. Pubg/render vs zaten kullanmıyordu.

Her an elinde patlayabilir hocam tabii siz en iyisini bilirsiniz.
Hocam dediğim gibi antutu puanı düşük olan ve 2020 çıkış bir cihaz fakat 13 pro+ gayet iyi bir telefon

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı