Yurt dışı RTX 5070 vs yurt dışı 5070 Ti vs yurt içi RX 9070 XT

Ahmet Kader

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D | ASUS TUF Radeon Rx 9070 XT | ASUS TUF B850M Plus WiFi | GSKILL 48GB (2x24GB) TRIDENT Z5 NEO | Samsung 980 PRO 1TB NVMe SSD | Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black | ASUS A21 mATX Mesh Siyah Mid Tower Kasa
Belirttigim 3 modelin de ASUS TUF modelini dusunuyorum aksi olmaz. Bunu dikkate alarak bu 3 modelden hangisini almalıyım sizce? AMD kart TR'den NVIDIA modeller yurt disindan alinacak ve kutulari olmayacak.

5070 27.000 TL.
5070 Ti 37.000 TL.
9070XT belirsiz fiyat tahmini 40 bin TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5000 serisi almamak için 6 sebep

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5000 serisi almamak için 6 sebep.

Hocam 27k ya ASUS TUF model bir 5070 almanin 35k ya 9070XT veya 32K ya 9070 almaktan iyidir diye dusunuyorum. O yüzden bu konuyu actim.

Niye illa Asus tuf? Saphire Nitro plus ve pure serisi de iyidir.
Sapphire markasinin nitro modellerinin sogutmasi kotu, pure beyaz ve beyaz kart istemiyorum , pulse serisi goruntusu itibariyle mide bulandirici bir seri.

Hocam 27k ya ASUS TUF model bir 5070 almanin 35k ya 9070XT veya 32K ya 9070 almaktan iyidir diye dusunuyorum. O yüzden bu konuyu actim.

Sapphire markasinin nitro modellerinin sogutmasi kotu, pure beyaz ve beyaz kart istemiyorum , pulse serisi goruntusu itibariyle mide bulandirici bir seri.
Videoda ekran kartı sıkıntılı gelirse iade-değişim isteyin diyor. Hiçbiri alınmaz demiyor ama genel madana sorunlu diyor. Eğer imkanınız varsa yurt dışındaki kişi kartı alır, dener bakar sorun yoksa getirir size. Eğer yurtdışından denenmeden gelecekse risktir

Videoda ekran kartı sıkıntılı gelirse iade-değişim isteyin diyor. Hiçbiri alınmaz demiyor ama genel madana sorunlu diyor. Eğer imkanınız varsa yurt dışındaki kişi kartı alır, dener bakar sorun yoksa getirir size. Eğer yurt dışından denenmeden gelecekse risktir.

Micro Center'dan aldiracagim deneyecek bir PC yok gezmeye gitti arkadasim fakat orada denerler mi?

Bence sen videoyu izle, hangi sorunlar var, neye göre alınır neye göre alınmaz.
Ayrıca 4000 serisi ekran kartı alamaz mı arkadaşınız

Bence sen videoyu izle, hangi sorunlar var, neye göre alınır neye göre alınmaz.
Ayrıca 4000 serisi ekran kartı alamaz mı arkadaşınız.

Stok yok ki hocam. 4070 Ti s alti almam ustu de yok altida pek yok yani artik uretimi kestiklerinden dolayi. 1000 dolara falan 4080 bulsam onu aldirirdimda hiçbir magazada stoğu yok.

AMD yok mu orada 7900 XTX GRE falan gibi yüksek modeller iyiydi sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı