Yurt dışı telefon alınır mı?

eymen03

Centipat
Daha fazla  
12 Pro yurt dışı telefon buldum değişensiz. Alsam mı sizce? 4 ay fiziki SIM 4 ay e SIM kalan 4 ay da yedek telefon alsam kullansam böyle kaç sene kullanabilirim sizce? Mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
12 Pro yurt dışı telefon buldum değişensiz. Alsam mı sizce? 4 ay fiziki SIM 4 ay e SIM kalan 4 ay da yedek telefon alsam kullansam böyle kaç sene kullanabilirim sizce? Mantıklı mı?

Eğer fazla konuşma yapan biri değilseniz bir problem olacağını sanmam, hat kullanamama disinda yurt içi telefonlarla ayni ozelliklerde. Yanlış hatirlamiyorsam eski bir iPhone ile iCloud baglayip aramalari yansitabiliyorsunuz, son 4 ayda öyle kullanabilirsiniz.

Alınır hocam eğer çift hat var ise 8 ay kullanabiliyorsunuz diye biliyorum ilk 4 ay 1. SIM yuvasına 2. 4 ay 2. SIM yuvasına oluyor diye biliyorum.

Ben de öyle kullanıyorum. Dezavantajları sadece parasıyla bile gidip servisinde işlem yaptırtamıyorsunuz yasal olarak IMEI kaydettirmediğiniz sürece dışardaki telefoncularla çözceksiniz parça değişim batarya değişim işlerini vs. ya da tek çare yurtdışına gidip geliyosanız oralarda baktırabilirsiniz orijinal servise
onun dışında bir tane 6S veya 7 falan varsa onunla aynı iclouda giriş yaparak aramaları yansıtıp kalan aylarda da ikisi bir kullanılır.
Esim içinse RedTeaGo uygulamasını kullanacaksınız. Operatör bayisine gitmeden evde kendiniz geçireceksiniz hemen.

Ben de öyle kullanıyorum. Dezavantajları sadece parasıyla bile gidip servisinde işlem yaptırtamıyorsunuz yasal olarak IMEI kaydettirmediğiniz sürece dışardaki telefoncularla çözceksiniz parça değişim batarya değişim işlerini vs. ya da tek çare yurtdışına gidip geliyosanız oralarda baktırabilirsiniz orijinal servise
onun dışında bir tane 6S veya 7 falan varsa onunla aynı iclouda giriş yaparak aramaları yansıtıp kalan aylarda da ikisi bir kullanılır.
Esim içinse RedTeaGo uygulamasını kullanacaksınız. Operatör bayisine gitmeden evde kendiniz geçireceksiniz hemen.
8 plus var evde

Ama Japonya ürünü bir sıkıntı olur mu deklanşör sesi

Yani denklanşör sesi bir süre sonra sinir bozucu olabilir. Onun dışında bir problem yok ses çıkartması canınızı sıkmazsa her şeyde.

Fiyat nedir bir de ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı