Yurt dışı telefon alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. Sadece yurt dışı çıkışlı telefon almak şu an için mantıklı mı değil mi onu öğrenmek istiyorum iPhone 13 Pro almayı düşünüyorum. 8 ay kullanılabiliyor sonraki 4 ay kullanılamıyor falan bir sürü şeyler okudum anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Merhaba. Sadece yurt dışı çıkışlı telefon almak şu an için mantıklı mı değil mi onu öğrenmek istiyorum iPhone 13 Pro almayı düşünüyorum. 8 ay kullanılabiliyor sonraki 4 ay kullanılamıyor falan bir sürü şeyler okudum anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Yurt dışı telefon alırsan 4+4 toplam şu anlık 8 ay kullanabiliyorsun her bir IMEI 4 ay hak veriyor sana. Çift fiziki SIM, fiziki+esim, çift e SIM modelleri mevcut. Ben de 16 Pro Max aldım mesela eylül sonuna kadar kullanacağım 17 çıkınca ona geçmeyi düşünüyorum

Umarım Facebook'taki o ucuz ilanları görüpte aldanmıyorsunuzdur

Düz 14 parasına 16 pro max alıyorsun 50 bin lira vergiden vermekten kurtuluyorsun. Kaydettirmediğin sürece, garanti yok, Apple ın ücretli servisi de yok. Dışardaki servislerde baktırabilirsin ama tabi. 4 ay hat çekmiyor yanında bir telefon daha gezdirip arama yapıp internet paylaşıyorsun kış aylarına denk getir ki ceket vs taşıması daha kolay olsun.
En üst modeli alırsan gayet te değer bence 50 bin lira az para değil. Alt model alırsan aradaki vergi farkı kapanıyor o yüzden.
Tercih senin, düşün, sana uyuyorsa her türlü alınır. Uymuyorsa alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı