Çözüldü Yurt dışı telefon hatsız ve kayıtsız kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, sağolsun devlet baba bir de bana al deyip 20-30 bin TL vergi istediği için yurt dışı denilen kayıtsız telefon almak istiyorum, çünkü işsizim fazla param yok. Bu ilk akıllı telefonum olacak, telefonu internette gezmek, YouTube gibi şeylerde kullanmak istiyorum, yani hat kısmıyla işim yok. Hiç hat takmasam ve kayıt ettirmesem telefon yine de kapanır mı?

Son düzenleme:
Merhaba, sağ olsun devlet baba bir de bana al deyip 20-30 bin TL vergi istediği için yurt dışı denilen kayıtsız telefon almak istiyorum, çünkü işsizim fazla param yok. Bu ilk akıllı telefonum olacak, telefonu internette gezmek, WhatsApp, YouTube gibi şeylerde kullanmak istiyorum, yani hat kısmıyla işim yok. Hiç hat takmasam ve kayıt ettirmesem telefon yine de kapanır mı?

Kanka 15 bin TL bandından dediğin eylemleri gerçekleştirecek çok kaliteli uzun ömürlü telefonlar var Samsung A55 A35 gibi modeller düzgün kullanırsan 6 7 yıl rahat götürür. A50 modelini 5 yıl civarı kullandım elimden düşüp paramparça olana kadar hiçbir kasma donma batarya problemi yaşatmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka 15 bin TL bandından dediğin eylemleri gerçekleştirecek çok kaliteli uzun ömürlü telefonlar var Samsung A55 A35 gibi modeller düzgün kullanırsan 6 7 yıl rahat götürür. A50 modelini 5 yıl civarı kullandım elimden düşüp paramparça olana kadar hiçbir kasma donma batarya problemi yaşatmadı.

Ama bu benim sorumun cevabı değil kanka.

Kullanılır. Aldığınız cihazı bir miktar ücretle IMEI attırıp kullanabilirsiniz. Farklı kayıt yöntemleri var, en ucuzu IMEI repair, bir üstü direnç kayıt, daha da üstü server kayıt. IMEI repair ile sıfırlandığında sıkıntılar yaşanabiliniyor modele göre, direnç kayıtta ise cihazdaki bir direnç yakılıyor fakat bu işlemin cihaza zarar verme riski var. Server kayıt ise en risksizi ama en pahalısı.

Merhaba, sağ olsun devlet baba bir de bana al deyip 20-30 bin TL vergi istediği için yurt dışı denilen kayıtsız telefon almak istiyorum, çünkü işsizim fazla param yok. Bu ilk akıllı telefonum olacak, telefonu internette gezmek, YouTube gibi şeylerde kullanmak istiyorum, yani hat kısmıyla işim yok. Hiç hat takmasam ve kayıt ettirmesem telefon yine de kapanır mı?

Paran yok ama illa iPhone almak istiyorsun belli ayağını yorgana göre uzat bro.

Paran yok ama illa iPhone almak istiyorsun belli ayağını yorgana göre uzat bro.

Yok kanka iPhone değil, Honor magic 7 Pro. Hastası oldum, çok heves ettim, benim de olmasını istiyorum, çok şey mi istiyorum? Yurt dışı alabiliyorum ve kayıtsız, hatsız kullanabilir miyim öğrenmek istiyorum.

Kullanılır. Aldığınız cihazı bir miktar ücretle IMEI attırıp kullanabilirsiniz. Farklı kayıt yöntemleri var, en ucuzu IMEI repair, bir üstü direnç kayıt, daha da üstü server kayıt. IMEI repair ile sıfırlandığında sıkıntılar yaşanabiliniyor modele göre, direnç kayıtta ise cihazdaki bir direnç yakılıyor fakat bu işlemin cihaza zarar verme riski var. Server kayıt ise en risksizi ama en pahalısı.

Kanka, hatsız ve kayıtsız kullanır mı diye sordum.

Kapansa bile Wi-Fi ile internette gezip video seyredebilirsin.

Hocam, telefon kapanırsa Wi-Fi ile hala kullanmaya nasıl devam edeceğim hani telefon kapanıyor ya? Ben telefon tamamen kapanıyor, açılmıyor zannediyorum şu an :)

Yorumlarda neden bazı arkadaşlar gereksiz yorum yapmış anlamadım. Telefona hat takmadan kullanabilirsiniz evet. Benim normal Türkiye kayıtlı bir telefonum var. Ekstradan yurtdışı bir telefonum da var. Hat takmadan kablosuz ağ ve interneti telefonumdan paylaşarak kullanabiliyorum. Yurtdışı telefonlarda kullanım sınırı var eğer hat takarsanız. Bu süre dolduktan sonra hat varken arama yapılmaz. Hiç hat takmaz iseniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz sadece arama ve SMS atamazsınız. Örnek veriyorum aramaları ucuz bir telefondan yaparsınız interneti diğer telefona paylaşırsınız, iki telefon olarak çözülebilir.
Telefon komple kapanmıyor. Şebeke yok şeklinde yazı çıkıyor sadece hat çekmiyor o telefonda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı