Peki geri kalan 4 ay içinde nasıl kullanabilirim? Bu konularda herhangi bir bilgim olmadığından bu kadar derinlemesine soruyorum kusuruma bakmayın.
iPhone 6s-7-8 ucuza herhangi bir eski iPhone alıp.
Onda da aynı iCloud hesabını açıyosun gelen aramaları yansıtma yapıyorsun. Geleni cevaplayabilirsin ama aramaları eski olan IPhone'dan yapabilirsin.
SMS 4 ay eskiye gelir.
Dışarıda Wi-Fi paylaşır diğer telefonda işlerini halledersin yine yeni IPhone'da.
4 ay 2 telefon gezmen şart.
Sonra yeni yıla girince yine 4+4 her SIM açılıyor.
Tek yolu bu başka yolu yok. Kayıt mayıt yapılıyor diyenler yalan söylüyorlar dolandırıcı oluyor ya da.
Ya da Android cihaz al şarjı bitmeyen tiplerden ama gelen aramayı yansıtma yapamazsın sadece.
Ben de bu şekilde kullanıyorum havaya 55.000 TL vermekten kurtarıyor son model cihaz alacaksan karlı gayet. Kış aylarına denk getiriyorum çanta ya da ceket olduğu için kışın zor olmuyor 2 tane taşımak diğer 8 ay tek tel zaten.
Bir de kayıt ettirmezsen hiçbir şekilde parasını ödesen dahi Apple yetkili servisleri telefona bakmıyor yasal olarak. Bizzat yetkililerle görüştüm sordum. Saçmalık parasını ödediğim şeye yine parasını verip baktıramıyorum Türkiye'de yaşadıgım için hizmeti elimizden alıyorlar. Apple da buna karşı çıkıp uğraşmıyor sanırım. Ama çok da lazım değil dışarıda başka servislerde değiştiririm bu sistem bozulmazsa da senelerce kullanırım zaten bu şekilde bugüne kadar çok telefon problemi yaşamadım batarya eskisiyince 3 4 sene sonra dışardaki servislerde de bulunuyor her türlü parça IPhone'da sıkıntı olmuyor
senin tercihine kalmış bir şey