Yurt dışı telefonu nasıl kaydedilir?

Stand

Decapat
Katılım
24 Eylül 2018
Mesajlar
2
Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum 1.5 ay öncesinde hatlar artık kullanılmamaya başladı. Normalde 4 ay + 4 ay olarak biliyordum ama daha uzun sürdü kapanması. Çift hatlı kullanıyordum. Her neyse E-devlet üzerinden kayıt yaptırmak istiyorum, birçok yerde pasaport gerekli 120 gün içerisinde yurt dışından gelmiş olman gerekiyor yazıyor, bazı yerlerde yazmıyor. Benim şu anda bir pasaportum yok, kendi üstüme almak istiyorum bu cihazı, nasıl yapabilirim?
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek çözüm pasaport ile olur hocam. Yakın zaöamda yurtdışına giriş çıkış yapmış bir tanıdık bulun veya pasaport hakkını satanlar oluyordu o şekilde alabilirsiniz. Telefonu kayıt ettirirken ayrıca harç parası ödüyorsunuz bu arada.
 
Evet son 120 gün içinde yurtdışından gelmiş pasaporta kayıt oluyor kendinde bu şartlar yoksa tanıdığın birinin adına da kayıt edebilirsin.
Evet son 120 gün içinde yurtdışından gelmiş pasaporta kayıt oluyor kendinde bu şartlar yoksa tanıdığın birinin adına da kayıt edebilirsin.
Bankaya giderek kayıt edeceğin kişinin kimlik numarasına harç yatırman gerekiyor ondan sonra E-devlet üzerinden pasaport no ve cihaz ime no ile 5 dk da oluyor.(harç ücreti:170₺)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı