Yurt dışı ve yurt içinden alınan parçalar birbirine uyumlu çalışır mı?

Daha fazla  
Merhaba, ben Amerika'dan SSD, RAM, GPU, CPU, anakart ve soğutucu alacağım ama PSU, monitör, kasa gibi şeyleri Türkiye'den alacağım. PSU kablosu uyumsuzluğu gibi herhangi bir sıkıntı olur mu?

Merhaba, ben Amerika'dan SSD, RAM, GPU, CPU, anakart ve soğutucu alacağım ama PSU, monitör, kasa gibi şeyleri Türkiye'den alacağım. PSU kablosu uyumsuzluğu gibi herhangi bir sıkıntı olur mu?
PSU için bahsediyorsan evet sıkıntı çıkar ama kasa içi bağlantılar için değil. Kuzey Amerika'da satılan PSU'lar 120 V ve Amerikan prizli. Avrupa prizi kriterlerini karşılamıyor. Senin PSU'yu buradan alman lazım.

Aynı şey monitör için de geçerli. Eğer monitör kendiliğinden güç kaynağı ile geliyorsa ve Amerika için üretilmişse yine dediğim gibi, 120 V için üretilmiş olabilir.

CPU, RAM, Soğutucu, GPU ve SSD konusunda sıkıntı olmaz.

Son cümleni okuyup yine yazıyorum, monitör ve PSU'nu Türkiye'den alacağın için sorun olmaz.

PSU için bahsediyorsan evet sıkıntı çıkar ama kasa içi bağlantılar için değil. Kuzey Amerika'da satılan PSU'lar 120 v ve Amerikan prizli. Avrupa prizi kriterlerini karşılamıyor. Senin PSU'yu buradan alman lazım.

Aynı şey monitör için de geçerli. Eğer monitör kendiliğinden güç kaynağı ile geliyorsa ve Amerika için üretilmişse yine dediğim gibi, 120 v için üretilmiş olabilir.

CPU, RAM, soğutucu, GPU ve SSD konusunda sıkıntı olmaz.

Son cümleni okuyup yine yazıyorum, monitör ve PSU'nu Türkiye'den alacağın için sorun olmaz.

Anakart soket sıkıntısı olmaz değil mi?

Teşekkürler

Sizi birazcık yordum kusura bakmayın

Bunlar birbirine uyar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı