Kanka yeni geldim zaten bu benim ilk bilgisayarim yani viyanaya geleli de 5 ay falan oldu hem ben o oha burasi cok kotu turkiye cennet diyenlerden degilim sadece ailem bana dogum gunu hediyesi olarak yollamak istemislerEvinize Polizei baskın düzenler, sakın götürmeyin sisteminizi. Türkiyede safe pozisyonunda dursun. O kadar topladınız, viyanada niye yaşıyorsunuz, dönün ülkenize (!)
Kanka yeni geldim zaten bu benim ilk bilgisayarim yani viyanaya geleli de 5 ay falan oldu hem ben o oha burasi cok kotu turkiye cennet diyenlerden degilim sadece ailem bana dogum gunu hediyesi olarak yollamak istemisler
Kanka yeni geldim zaten bu benim ilk bilgisayarim yani viyanaya geleli de 5 ay falan oldu hem ben o oha burasi cok kotu turkiye cennet diyenlerden degilim sadece ailem bana dogum gunu hediyesi olarak yollamak istemislerEvinize Polizei baskın düzenler, sakın götürmeyin sisteminizi. Türkiyede safe pozisyonunda dursun. O kadar topladınız, viyanada niye yaşıyorsunuz, dönün ülkenize (!)
Kanka inan benle ilgili degil ailem kanit istiyordu bende forum sitesine yazdim yoksa biliyordum trolluk degil amacim bazen ailemi anlayamiyorumSorduğun soru sistemin kapanması alakasını çözemedim. 25 yıllık pc kullanıcısıyım ilk defa hayatımda böyle bir soru ile karşılaştım. Viyana'ya kadar gitmişsin, PC'lerin telefon sim kartıyla hattıyla şebekeyle çalıştığını nerede gördün? Nasıl düşünebildin bu soruyu, 100 sene düşünülse mantığı yine kavranmaz. Amacın trollükse zaten baştan söyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.