Yurt dışı Xiaomi alınır mı?

Bütçe
20000

elpatron4612

Hectopat
Xiaomi Mi 13T.
Redmi Note 12 Turbo.
Note 12 Pro.
POCO X6 Pro.

Yurt dışı telefon almayı düşünüyorum. Bunlardan hangisini alayım? Avantajı dezavantajı neler olur? Çok telefonda oyun oynamam, sosyal medyada takılırım genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayın hocam yurt dışı telefonların kapanacağı söyleniyor dezavantajları bazı uygulamalara giremiyorsun başka bir telefonun IMEI'si atılıyor ve baska yerlerde telefonun IMEI atılan telefon olarak gözüküyor şarj cihazı vs onlarda yurt dışından geliyor ve 2-3 ay sonra hızlı şarj olmama gibi sorunlarla karşılaşabilirsin bütcenin yettiği yurt ici orijinal telefon almanızı öneririm.

Xiaomi Mi 13T.
Redmi Note 12 Turbo.
Note 12 Pro.
POCO X6 Pro.

Yurt dışı telefon almayı düşünüyorum. Bunlardan hangisini alayım? Avantajı dezavantajı neler olur? Çok telefonda oyun oynamam, sosyal medyada takılırım genelde.

12 Pro yerine X6 Pro tercih etmek çok çok daha mantıklı, 13T'ye gelirsek ben 13T Pro modelini tercih ederim ama tabii ki size kalmış. En alınır cihaz X6 Pro gibi duruyor tek dez avantajı yurt dışı cihaz olması ve oyunlarda ısınmalar oluyor POCO cihazların kronik sorunu bu kullanıma da bağlı hocam sizin tercihinize kalmış ama X6 Pro daha alınabilir duruyor.

Almayın hocam yurt dışı telefonların kapanacağı söyleniyor dezavantajları bazı uygulamalara giremiyorsun başka bir telefonun IMEI'si atılıyor ve baska yerlerde telefonun IMEI atılan telefon olarak gözüküyor şarj cihazı vs onlarda yurt dışından geliyor ve 2-3 ay sonra hızlı şarj olmama gibi sorunlarla karşılaşabilirsin bütcenin yettiği yurt ici orijinal telefon almanızı öneririm.

Ben şu an Redmi Note 10S kullanıyorum tek sorunum arada kafayı yiyior ve hiçbir uygulamaya girmiyor.

Xiaomi'lerde yurt dışı mantıklı. IMEI gömülüyor sonrasında uğraşmak zorunda kalmıyorsun. Şarj cihazını herhangi bir yerden de temin edebilir. Note 10S kullanıyorum 4. sene oldu miladını doldurdu Adana çok sıcak olduğu için çok ısınıyor. Ama eğer toplama cihaz olursa biraz sorun olabilir.

Alınır hocam babama geçen sene Redmi 12 aldık hala kullanıyor hiç bir sıkıntısı yok.

Xiaomi'lerde yurt dışı mantıklı. IMEI gömülüyor sonrasında uğraşmak zorunda kalmıyorsun. Şarj cihazını herhangi bir yerden de temin edebilir. Note 10S kullanıyorum 4. sene oldu miladını doldurdu Adana çok sıcak olduğu için çok ısınıyor. Ama eğer toplama cihaz olursa biraz sorun olabilir.

Hocam zaten adanadasın bir de soğutması olmayan cihaz almmıssın cok ısınıyor yav 13T en iyisi.

Şu zamandan sonra güvenecek yer yok denecek kadar az benim peder Note 12 Pro almıştı sonra telefonu kafayı yedi adam numarayı kapamış ve dükkanı kapamişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı