Yurt dışı Xiaomi cihaz alınır mı?

7-8 ay oldu Yurtdışı Global Xiaomi Note 10S kullanıyorum. En son güncelleme yaptım yine bir sorun olmadı.

IMEI atılan yasa dışı cihazlarda güncellemeyle bile problem çıkabiliyor. Zaten artık yeni Xiaomi’lerin çoğunda IMEI atma işi sıkıntı diye biliyorum.

Pasaport kayıtlıysa IMEI silinme gibi sorunlar olmaz ama çok pahalı. 2700 küsür TL olmuş.

Son düzenleme:
IMEI kaydı yaparken kimin pasaportuna yazdırılırsa sadece onun adına olan hatlarla kullanılabilir. Yani siz kayıtsız şekilde satabilirsiniz. Yeni çıkan (Haziran'da çıkan) yasada böyleydi. Alan kişi kaçak veya yurt dışı cihaz şeklinde alacaktır. Beyan edip satarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun olmuyor, güncelleme alınıyor, normal telefonlar gibi kullanılıyor tek fark IMEI sağlam şekilde atılırsa IMEI yönünden hiç sorun çıkmaz ve normal olarak kullanılır sadece 2. SIM aktif oluyor hep.

Bir sorun olmuyor, güncelleme alınıyor, normal telefonlar gibi kullanılıyor tek fark IMEI sağlam şekilde atılırsa IMEI yönünden hiç sorun çıkmaz ve normal olarak kullanılır sadece 2. SIM aktif oluyor hep.

Belli telefonlara oluyor. Eğer yeni telefon ise olmuyor çoğunlukla. X3 Pro 2. SIM oluyor ama X3 GT olmuyor hiçbir türlü galiba.

Aynen @Esdeath.xyz 'ın dediği gibi bu anlattığınız her telefonda geçerli değil. Yeni Xiaomi-Redmi-Poco'ların çoğunda artık 2. SIM'de de RSA kilidi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı