Yurt dışı Xiaomi Mi 11t alınır mı?

X6 donanım olarak iyi cihaz ama kamera olarak vasat. K60 modelini 11k fiyatlarına bulabilirsin ama o da donanım olarak iyi olmasına rağmen kamera olarak iyi değil. Kamera ve donanım istiyorsan Mi 13T modeline bak.

Bütçemi o kadar arttracak bir durumum yok hocam, şu durumda 11t modeli en iyi seçenek gibi duruyor yurt dışı fiyatı ne kadar olur sizce bir bilginiz var mı?

Merhaba,
Yurt dışı olarak Xiaomi Mi 11t cihazını almak istiyorum, fakat gümrükten gelirse fiyatı ne olur veya aynı fiyat segmentinde yurt dışı başka hangi cihazlar alabilirim kararsız kaldım. Bunlarla alakalı çok fazla bir bilgiye sahip değilim. IMEI işlerini de nasıl halledebiliriz sorun çıkarır mı? Yurt dışı olduğu için kayıt yaparken herhangi bir sorun olur mu bilmiyorum.
Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Yaklaşık 6-7 ay önce kadar 11t Pro modelini aldım 11500 TL'ye çok memnunum tam emin değilim ama yeni gelen kanunla birlikte IMEI attırmanın bir mantığı yok artık tek hatta 180 gün kullanıma uzatıldı süresi çift hatlı telefonlarda 6 ay bir hatta 6 ay bir hatta kullanabilirsiniz yani sadece 5 günlük bir süre kapalı kalıyor telefon her yıl başı kullanım hakkı yenileniyor zaten çok da mühim değil açıkçası şu anlık bende IMEI attırmadım yazılım güncellemesi yaptırmıyor çünkü bazı telefoncular.

11T ne kadar fiyat bilmiyorum, neredeyse 3 yıllık bir cihaz ben şahsen önermem. X6 modeli 8K fiyatlarında onu alabilirsin. 13T modeli X6 garantili modelden daha ucuz yurt dışı tarafında. 13T modeli 13K fiyatlarında.

180 gün kullanıma uzatıldı süresi çift hatlı telefonlarda 6 ay bir hatta 6 ay bir hatta kullanabilirsiniz yani sadece 5 günlük bir süre kapalı kalıyor
O herkes için geçerli değil. Yurt dışında yaşayan gurbetçileri kapsıyor ve geriye kalan 4 ayı kullanabilmek içinde E-Devlet üzerinden başvuru yapıp yerleşim belgesini göndermen lazım.

Yaklaşık 6-7 ay önce kadar 11t Pro modelini aldım 11500 TL'ye çok memnunum tam emin değilim ama yeni gelen kanunla birlikte IMEI attırmanın bir mantığı yok artık tek hatta 180 gün kullanıma uzatıldı süresi çift hatlı telefonlarda 6 ay bir hatta 6 ay bir hatta kullanabilirsiniz yani sadece 5 günlük bir süre kapalı kalıyor telefon her yıl başı kullanım hakkı yenileniyor zaten çok da mühim değil açıkçası şu anlık bende IMEI attırmadım yazılım güncellemesi yaptırmıyor çünkü bazı telefoncular.

11t ne kadar fiyat bilmiyorum, neredeyse 3 yıllık bir cihaz ben şahsen önermem. X6 modeli 8K fiyatlarında onu alabilirsin. 13T modeli X6 garantili modelden daha ucuz yurt dışı tarafında. 13T modeli 13K fiyatlarında.

Şu an da tek sıkıntım fiyat konusunda hocam, yurt dışı maksimum 8K civarına denk gelebilecek hangi telefonları önerebilirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı