Yurt dışı Xiaomi Redmi Note 11 Pro sorun yaratır mı?

rxllyyy

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar bir tanıdığım xiaomi redmi note 11 prosunu satıyor.o kullanırken hiç bir sorunu yoktu ancak tekrardan sormak istedim.ben kendi mi cloud umu girerken veya format vb. Birşey yaparken telefon kilitlenir mi yada imei yaptırmak zorunda kalır mıyım ? Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler

İçine yazılım atarlar fakat güncelleyemezsin falan. En iyisi Türkiye'den almak. Bu arada Yurt dışı Redmi Note 11 Pro kullanıcısıyım. Onun dışı hiç bir sıkıntı olmaz.

Dostlar bir tanıdığım Xiaomi Redmi Note 11 prosunu satıyor. O kullanırken hiçbir sorunu yoktu ancak tekrardan sormak istedim. Ben kendi Mi Cloud'umu girerken veya format vb. bir şey yaparken telefon kilitlenir mi ya da IMEI yaptırmak zorunda kalır mıyım? Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.

Garanti sorunu var.

Dostlar bir tanıdığım xiaomi redmi note 11 prosunu satıyor.o kullanırken hiç bir sorunu yoktu ancak tekrardan sormak istedim.ben kendi mi cloud umu girerken veya format vb. Birşey yaparken telefon kilitlenir mi yada imei yaptırmak zorunda kalır mıyım ? Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler
Aldığınız yere danışın. İMEİ işlemini direnç değişerek yapıyorlarsa %90 ihtimalle güncellerken veya sıfırlarken imei gitmez.
Yazılımla yapıyorlasa gidebilir. En doğru bilgiyi aldığınız yer söyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı