Yurt dışına öğrenci olarak nasıl gidilir?

Schengen hocam uzun dönem. Bir firma aracılığı tam olarak yok tanıdıklarım yardım etti almamda.
Ne kadar süre kalmayı planlıyorsunuz? Ne okumayı düşünüyorsunuz? Dil konusunu napacaksınız? Nerede kalacaksınız? Hatta bunları konuşacağımız bir konu da açabilirsiniz, etiketlerseniz.

Ne kadar süre kalmayı planlıyorsunuz? Ne okumayı düşünüyorsunuz? Dil konusunu napacaksınız? Nerede kalacaksınız? Hatta bunları konuşacağımız bir konu da açabilirsiniz, etiketlerseniz.

Hocam ağutosa kadar olacak ilk yılım şu an dil konusunda sıkıntım yok yani İngilizcem var. Oda kiraladım. Bölüm information Technology. Şu an üniversite de olmadığım için yarı-Online görüyorum hatta.

Warsaw'da mı okuyacaksınız? Orada iş olarak bir yerde çalışacak mısınız? Geldikten sonra burada bi üniversiteye mi gireceksiniz ne olacak.

Warsaw'da mı okuyacaksınız? Orada iş olarak bir yerde çalışacak mısınız? Geldikten sonra burada bir üniversiteye mi gireceksiniz ne olacak.

Hocam warsaw değil orada part time bulursam çalışırım elbette. Gelince yazın olacak zaten yine vize alacağım üniversiteyi biterene kadar işte öyle düşünün.3.5 yıl zaten üniversite burada.Tam yaz da değil ağustosta geleceğim muhtemelen.

Kral C2 seviye İnglizce dediğin en yüksek seviye. C2 olan adam IELTS'den 8.5 rahat alır. 8.5-9 C2 oluyor. 7 üstü C1. Dediğin kişiler B2-C1 arası.

Kral C2 seviye İnglizce dediğin en yüksek seviye. C2 olan adam IELTS'den 8.5 rahat alır. 8.5-9 C2 oluyor. 7 üstü C1. Dediğin kişiler B2-C1 arası.
Çoğu yabancı dil kursu, resmen parayla hiçbir değeri olmayan C1-C2 sertifikaları satıyor. Hatta bir arkadaşım da benzer bir şekilde C1 sertifikası almıştı. Kendisinin A2 olduğundan bile şüpheliyim. Gırla basit gramer hatası yapıyor ve hiçbir İngilizce sınavından 70 üstü almıyordu. Yani her sertifikalıya güvenmemek lazım.

Hocam 3haftaya Polonya'ya gideceğim orası ile ilgili soru varsa alabilirim. Her şeyi kendim yapmıştım danışmanlık firması yan çizmişti bize. Onun dışında polonya ile sorunuz varsa alabilirim

Hocam vizeye ne zaman başvurdunuz ve ne zaman onay aldınız? Hangi belgeleri sundunuz?

Hocam vizeye ne zaman başvurdunuz ve ne zaman onay aldınız? Hangi belgeleri sundunuz?

Hocam İzmir'den geldim başvurum tamamlandı. Onay için pasaportu bekleyeceğiz. İstenilen vize listesinde adli sicil ve askerlik gibi belgeler vardı onları almadılar direkt şaşırdım taahhütname falan sundum. İşte okulun kendi belgelerini verdim. Ekstra kopyalarını hazırlamıştım onları almadılar direkt 1-2 belge haricinde. Polonya için böyle oldu. Ayrıca e-devletten alınan belgelerin genellikle 4 gün önceden alınmış olması gerekiyor daha eskileri kabul etmiyorlar. Konsoloslukta değil vfs globalin kendi iş yeri vardı orada yaptık işlemleri. Sorunsuz yaparsanız 15dk sürüyor. 2ay önce başvurmuştum 1 hafta önce onay aldım dün de verdim.

Hocam merhaba C tipi mi yoksa D tipi mi vizeye başvurdunuz ? Alt kategori olarak neyi seçtiniz ? Ben uzun dönem erasmus vize randevusu almaya çalışıyorum fakat randevu bulmak imkansız gibi duruyor şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…