Yurt dışında e-SIM paketi nasıl kullanılır?

Yusuf1283

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4080, İntel 13700HX, 32GB SAMSUNG RAM, 2 TB SSD
Merhaba, yaklaşık 2 hafta sonra bir Avrupa tatilim olacak. Avrupa tatilinde biliyorsunuz ki Türk operatörler çok pahalı internet fiyatı sunuyor. E-SIM diye bir şey duydum. Araştırıyorum da. Şimdi ben hem e-SIM üzerinden internet kullanımı yapmak hem de SIM kart üzerinden konuşma almak veya yapmak istiyorum. Airalo- Orange Flex gibi uygulamalardan e-SIM internet hizmetini alıp hem de Türk Telekom SIM'inden yurt dışı konuşma paketi alarak işlemimi gerçekleştirebilir miyim? Bana yapmam gerekenleri baştan sona anlatabilecek var mı? Bir sakatlık çıkmasın diye dikkat ederseniz sevinirim.

Huawei P30 Lite kullanıyorum ancak e SIM kullanabilir miyim bilmiyorum.

Son düzenleme:
airalo Sınırsız data hattında günde 3 GB'den sonra hızı 1 Mbps'ye düşürüyor(Kosova hariç vizesiz balkan ülkelerinde geçerli)
mobimatter Sınırsız data hattında hızı direk 1 Mbps'ye sunuyor(Kuzey Makedonya, Bosna Hersek ve Kosova'da geçerli değil)

bular haricinde bir çoğunu araştırdım an mantıklısı YESIM geldi.

yesim(Tüm balkan ülkelerinde geçerli, ayrıca Türkiye'de de geçerli)

İndirim Kodu : PVRE6193

Sınırsız planlar mantıklı

Telefonunuzu yurtdışı kullanıma kapatın, VOLTE servisini aktif edin SMS gelir ve normal numaranızdan telefon görüşmeleri de yapabilirsiniz nerede olduğunuzun bir önemi yok

Hocam ben Mobimatter'dan alacaktım, telefon e-sim desteklemediğinden alamamıştım. Piyasadaki çoğu e-sim sadece internet erişimi sunuyor, telefon no. verenler de mevcut ama azınlık ve pahalı. Airalo almayın hocam o fiyata Maya mobile gibi telefon no. verenler mevcut.

Hocam konuşmalarınızı Whatsapp'tan yapmanız yeterli değil ise Airalo veya çoğu turist e-sim'i size yeterli gelmez. Çekya gibi ülkelerde fiyatları daha uygun hocam oradaki operatörlerin uygulamalarından alın. Avrupa'da roaming anlaşması olduğundan AB ülkeleri arası aynı tarifeyi o bölgenin operatöründen aldığınız takdirde kullanabilirsiniz. T Mobile uygun fiyatlı ama e-sim için bayisine uğramanız gerekiyor ve Prag'da sıkıntı yaşatmıştı. Çekya için Vodafone veya O2 bunu sunuyor. 10-20 euro arası bir fiyatı var hocam, telefon numarası da veriyorlar.

Konu 2024'te yazılmış yeni sandım bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı