Ahmylz_7
Hectopat
Hocam merhaba yaşım 14 bugün anladım ki uzun adam kazanacak bende artık bu ülkede yaşamak istemiyorum, yurt dışına gitmek istiyorum alım gücü yüksek olan bir ülkeye mesela;
-> ABD.
-> Almanya.
-> Kanada.
-> Avustralya.
-> İsveç.
-> İsviçre.
İzninizle birkaç sorum olacak.
1) Sizce bu ülkelerden gidebilme ihtimalim en yüksek olan ülke hangisi?
2) Sizce oraya kaç yaşında gidebilirim?
Şimdi gidebilme fırsatım var mı?
3) Bu ülkelerde eğitim almamı sağlayacak bir bursluluk sınavı var mı?
4) Son olarak yazılım mühendisi olmak istiyorum. (Python diline başladım) sizce bu meslek için en müsait ülke hangisi?
5) Bu ülkelerden birine gitmek ne kadar masraf yapar?
İngilizcem pek iyi değil ama öğrenirim neyim eksik ise o eksiğimi kapatmak için her şeyimi veririm bakın şu ana kadar düzgün 2 saat çalışmıyorum ama bu iş için günde 10 saat çalışırım yemin ederim yeter ki gideyim bu ülkeden.
Not: Dur kardeşim gitme, sen geliştireceksin falan demeyin bu koyunlar daha kendilerini düşünmüyorlar ben neden onları düşüneyim?
Okuduğunuz için sağ olun.
-> ABD.
-> Almanya.
-> Kanada.
-> Avustralya.
-> İsveç.
-> İsviçre.
İzninizle birkaç sorum olacak.
1) Sizce bu ülkelerden gidebilme ihtimalim en yüksek olan ülke hangisi?
2) Sizce oraya kaç yaşında gidebilirim?
Şimdi gidebilme fırsatım var mı?
3) Bu ülkelerde eğitim almamı sağlayacak bir bursluluk sınavı var mı?
4) Son olarak yazılım mühendisi olmak istiyorum. (Python diline başladım) sizce bu meslek için en müsait ülke hangisi?
5) Bu ülkelerden birine gitmek ne kadar masraf yapar?
İngilizcem pek iyi değil ama öğrenirim neyim eksik ise o eksiğimi kapatmak için her şeyimi veririm bakın şu ana kadar düzgün 2 saat çalışmıyorum ama bu iş için günde 10 saat çalışırım yemin ederim yeter ki gideyim bu ülkeden.
Not: Dur kardeşim gitme, sen geliştireceksin falan demeyin bu koyunlar daha kendilerini düşünmüyorlar ben neden onları düşüneyim?
Okuduğunuz için sağ olun.