İmkansız değil. Burs vs. alarak yıllık 15-20 bin Dolar civarına gidebilirsin. Belki tamamen ücretsiz de oluyordur. Ama duymadım. Burs almak kolay değil ayrıca.Ah zengin olsam. Ama öbür türlü de imkansız değil, değil mi?
İmkansız değil. Burs vs. alarak yıllık 15-20 bin Dolar civarına gidebilirsin. Belki tamamen ücretsiz de oluyordur. Ama duymadım. Burs almak kolay değil ayrıca.Ah zengin olsam. Ama öbür türlü de imkansız değil, değil mi?
Burs alamazsam gidemeyeceğim herhalde. O parayı bulamam sanırım.İmkansız değil. Burs vs. alarak yıllık 15-20 bin Dolar civarına gidebilirsin. Belki tamamen ücretsiz de oluyordur. Ama duymadım. Burs almak kolay değil ayrıca.
Hocam selamlar konuya biraz geç dahil oldum bende yurtdışında bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum yaklaşık 1 seneye şartları karşılar hale gelirim lakin bu dersleri anlaması zor olmaz mı? Yani hem ingilizce hem dersler biraz seçici en azından Türkçe kaynaklar kullanarak halledebilir miyim?Eğer yıllık 100 bin Dolar sağlayabilecek ailen varsa zor değil. YKS sınavında ortalama üstü bir başarı sergilersen gidebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.