Yurt dışında PS5 nereden alınır?

kralkai

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Ben yurt dışından PS5 getirtmek istiyorum, getirtme imkanım da var.
Ama nereden alabilirim onu bilmiyorum. Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya; bu ülkelerde olabilir. Tek sorun; faturalı, garantili, kutulu alabileceğim yeri bulmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Ben yurt dışından PS5 getirtmek istiyorum, getirtme imkanım da var.
Ama nereden alabilirim onu bilmiyorum. Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya; bu ülkelerde olabilir. Tek sorun; faturalı, garantili, kutulu alabileceğim yeri bulmakta.

Dostum internetten mi alacaksın yoksa birini mi arayıp git şuradan al bana gönder diyeceksin hangisi?

Eğer kutu ile gelirse vergi gerek oradan gelecek kişi kutusunu açıp sadece PS5 ve kolu getirrirse bir vergi falan ödenmez.

Dostum internetten mi alacaksın yoksa birini mi arayıp git şuradan al bana gönder diyeceksin hangisi?

Yok kral orada elden alacağım faturalı falan olmasını istiyorum kutulu şekilde vergi falan sorun değil tek sorun nerede bulabileceğim.
Söylediğin ülkelerin en ünlü teknoloji satış markalarını bul ve en iyisi hangi marka onu seç ve oradan al.

Kanka orada yaşamıyorum o ülkelere gidebilen şoför tanıdığım var o yüzden elden almam gerekiyor.

Aynı sorununun bir benzerini bende yaşıyorum hocam. Almanya’da ki akrabalar 8.ayda gelecek onlara aldırmak istiyorum fakat hem PS5 hem de Xbox Series X stokta yok. Sorduğumda ise sadece takip edin diyorlar ne zaman geleceği belirsiz. Sadece Series S mevcut 280 Euro civarına. Almanya İkinci el sitelerinde mevcut olanlar var fakat ne kadar güvenilir onu da bilemiyorum. İlk defa böyle bir ürün alacağımızdan insan emin olamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı