Hocam Amerika için konuşmadım. Yurt dışı demek Amerika demek değildir. Bu arada düzenli bir iş mi daha iyidir yoksa öyle her ay farklı kazançlar elde edeceğin bir iş mi? Dolar Euro zaten ülkenin bu kadar çok kötü olmasında büyük bir etken. Borçlar her arttığında artıyor mesela. Eğer Amerikanın iyi bir eyaletinde yaşıyorsanız yani Amerika'nın düşük gelirli insanlarının yaşadığı yerler değilde orta ve yüksek gelirlilerin yaşadığı yerde yaşadıysanız bence anlattıklarınızdan daha da güzeldir. Fakat kesin bir şey de diyemem.Orada da haberler ic acici degil. 300 milyon insan ver, her yerinde irkcisi, fasisti, evsizi, hirsizi var. Sadece medyaya o kadar yansimiyor. Egitim sistemi de, okulun bulundugu ile gore degisir. TV ve medya takip etmemek en guzeli. Biz 3 senedir TV izlemiyoruz, evde TV'miz yok. Ihtiyac da duymuyoruz acikcasi
Bu konu ne yazik ki Turkiye disindaki her ulke icin gecerli, o da dolarin ve euro'nun hali yuzunden. Herkes ne bileyim, cim bicerek, gazete dagitarak, kopek gezdirerek para kazanabilir.
Bakiniz bir ustteki mesajim. Sadece bu yuzden yurtdisina cikmak bana anlamsiz geliyor. Biraz daha sabredip, ailelelere yalvarmak yerine "ben ne yapabilirim, kendi parami nasil kazanir da finansal ozgurluge erisebilirim" diye dusunmek de lazim. Hindistan'da 9 yasinda IOS APP yazip 3 milyon dolar kazanan cocuklar da var.
Sadece askere 3 ay giderek gönüllü olarak orada gençlerin 10 bin dolar kazandıklarını duydum ve diğer kamu işlerini yaparak da öyle bir para kazanabiliyorlarmış diye biliyorum.Hocam Amerika için konuşmadım. Yurt dışı demek Amerika demek değildir. Bu arada düzenli bir iş mi daha iyidir yoksa öyle her ay farklı kazançlar elde edeceğin bir iş mi? Dolar Euro zaten ülkenin bu kadar çok kötü olmasında büyük bir etken. Borçlar her arttığında artıyor mesela. Eğer Amerikanın iyi bir eyaletinde yaşıyorsanız yani Amerika'nın düşük gelirli insanlarının yaşadığı yerler değilde orta ve yüksek gelirlilerin yaşadığı yerde yaşadıysanız bence anlattıklarınızdan daha da güzeldir. Fakat kesin bir şey de diyemem.