Yurt dışından alınan GTX 750 Ti için kaç TL vergi çıkar?

AesgAziz

Kilopat

Bu 750 Ti'yi almayı düşünüyorum ona göre para biriktireceğim. Kaç TL vergi ödemem lazım? Kargo bedeli vergiler gümrük vergilere falan toplam kaç lira tutar? Bir de ekran kartının pinleri çok tuhaf geldi daha önce kullandığım ekran kartlarının pinlerine benzemiyor, aralarında boşluklar var, bana sorun çıkarır mı?

60-65 TL civarında bir tutar çıkacaktır.

Bu 750 Ti'yi almayı düşünüyorum ona göre para biriktireceğim. Kaç TL vergi ödemem lazım? Kargo bedeli vergiler gümrük vergilere falan toplam kaç lira tutar? Bir de ekran kartının pinleri çok tuhaf geldi daha önce kullandığım ekran kartlarının pinlerine benzemiyor, aralarında boşluklar var, bana sorun çıkarır mı?
Bu ürün yerine başka Asus markalı fln olanı alın çünkü ekran kartı baya eski gibi geldi bana sıkıntı yaşabilirsiniz ilerde.

Ben satın aldım Türkiye'ye geldi gümrükten geçmeyi bekliyor. Hafta sonu olduğu için büyük ihtimalle pazartesi geçecek gümrükten. Bilgilendirme yaparım gümrük vergisi çıkarsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı