Yurt dışından alınan iPhone kayıt ettirmeden kullanılabilir mi?

furlan1232

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yurt dışı iPhone alacağım. Diğer telefonuma hat takacağım. iPhone kayıt ettirmeden kullansam bir sıkıntı olur mu? Diğer telefon ile iphone internet paylaşıp google vs kullansam sıkıntı yaparmı

Son düzenleme:
''Yurt dışından getirilen cihazımı kayıt yaptırmadan Türkiye'de kullanabilir miyim? Cihazımı kayıt altına aldırmam için herhangi bir süre sınırı var mıdır?
Yurt dışından getirilen cihazlar, yurda giriş tarihinden itibaren 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Belirtilen süre içerisinde kayıt işlemi gerçekleştirilmeyen cihazlar kayıt dışı olmaları sebebiyle iletişime kapatılmaktadır. ''

Sadece mobil veri, arama ve sms gibi hatla yapılabilecek işlemlerden yoksun olursunuz. Onun haricinde bir sorun olmaz.

Hocam cihaz kimliği konumu kullanma süresi ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir. Kullanabiliriz demek yanlış olur belirli bir süre zarfında yasal uyarı işe karşılaşacaksınız.

Alacağınız model çift simli ise şu andan itibaren 1 yıldan fazla kullanırsınız. Her SIM için kayıtsız 4 ay kullanım süresi var. 2 SIM için toplam 8 ay olur. Her yılbaşındada süreler yenileniyor. Yani yine 8 ay toplamda 1 yıldan fazla bir süre kullanırsınız. Süre bittiğindede SIM kartlar aktif olmaz telefonda. Ama yine de SIM kartsız bir şekilde Wi-Fi'ya bağlanarak kullanırsın.

Arkadaşlar ben yurt dışı iPhone alacağım. Diğer telefonuma hat takacağım. iPhone kayıt ettirmeden kullansam bir sıkıntı olur mu?

Cihazı açtıktan sonra kayıt ettirmeden 120 gün boyunca kullanabilirsiniz. Sonrasında arama, SMS ve mobil veri gibi şeyler gider fakat telefonun Wi-Fi olsun YouTube olsun her şeyi çalışmaya devam eder. Yanibir nevi tablet gibi olur.

Arkadaşlar ben yurt dışı iPhone alacağım. Diğer telefonuma hat takacağım. iPhone kayıt ettirmeden kullansam bir sıkıntı olur mu? Diğer telefon ile iPhone internet paylaşıp Google vs kullansam sıkıntı yapar mı?

Dostum aldın mı bende şu an 15 Pro Max almayı düşünüyorum ve açıkçası devlete 20 bin TL vermek ama hiç istemiyorum. O yüzden 8 ay onu kullanıp 4 ay da sadece aramayı başka bir telefondan yapmak için yanıma küçük bir tane bulundurmayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı