Yurt dışından alınan kıyafet gümrükte sorun çıkartır mı?

LooNafleX

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Iyi sosyaller herkese öncelikle, yurt dışında çok beğendiğim bir mağaza var oradan kıyafet alacağım 130$ civarı tutuyor toplam. Alırken gümrükte sıkıntı yaşar mı kargo? Sıkıntı yaşayacaksa ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşar eğer bir imkanınız var ise faturayı az kestirebilirsiniz ama öyle bir şey yapamayacaksanız gümrükten almanız gerekebilir(eliktronikte 2 katına çıkıyordu bunu çok bilmiyorum)

Bir bakayım hocam. Onun dışında başka bir sıkıntı veya dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Canlı sohbet veya maille siteye ulaşmanızı tavsiye ederim genelde yapmıyorlar onu söyleyeyim. Ama tek şansınız bu yoksa alamazsınız(alırsınız ama bayağı vergi ekleniyor geçerken)

Canlı sohbet veya maille siteye ulaşmanızı tavsiye ederim genelde yapmıyorlar onu söyleyeyim. Ama tek şansınız bu yoksa alamazsınız(alırsınız ama bayağı vergi ekleniyor geçerken)
Peki hocam bir sorayım siteye, zaten bir İnstagram sayfası o yüzden yapacaklarını düşünüyorum. Bir de şeyi sorayım, bu yurtdışı için alışveriş sınırı ne kadar? Veya ben farklı siparişler verip bunları arkadaşımın adına alsam bir sorun olur mu?

Kargo dahil 30 euro sınır toplam 2 3 kişi adına alırsanız bir sorun çıkmaz ama gümrük falan da T.C. kimlik numaranı istiyor yani güvenilir olmasını öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı