Yurt dışından alınan laptop Türkiye'de kullanılabilir mi?

fiseq

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Defalarca konu açılmış lakin ben farklı bir şey sormak istiyorum. Amerika'dan laptop getireceğim. Kendim olmadı akrabam yanında getirecek. Benim asıl sormak istediğim şey laptop Amerika'dan alındığı için amerikan versiyonu olacaktır. Bu Laptop'u Türkiye'de kullanmak herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Mesela bataryanın voltajı, prize takılan ucun farklı olması tarzında sıkıntılar. Prize takılan ucun başına IPhone'lar gibi adaptör takıp kullanabilir miyim ya da tekrar Türkiye'de adaptör almak zorunda mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla dönüştürücüleri var onların. Hatta Sony bile 2016'da dönüştürücülü şarj aletleri satıyordu Xperia'lar için.

Uygun priz girişi için adaptör alın ve takın çalıştırın. Sorun olmaz.

Peki bu dönüştürücüler orijinal markada bulunuyor mu? Sonuçta en kötü bin dolardan bahsediyoruz. Ya da yeni bir şarj aleti alsam örneğin MSI laptop getirip buradan şarj aleti alsam çalıştırır mı?

Eğer getireceğin marka MSI ise bildiğim kadarıyla TR'de MSI servisi dahil orijinal şarj aleti getirmiyorlar diye biliyorum.

Eğer getireceğin marka MSI ise bildiğim kadarıyla TR'de MSI servisi dahil orijinal şarj aleti getirmiyorlar diye biliyorum.

Marka olarak ya da model olarak tam bir karar vermedim. MSI olasılıklardan birisi. Peki nasıl kullancağım laptopu? MSI örneğinden gidersek şarj adaptörünün ucuna IPhone'lardaki gibi bir çevirici takmak yeter mi? Yoksa yeni bir şarj aleti mi almak daha iyi olur? Eğer şarj aleti almak gerekiyorsa orijinal bulabilir miyim?

Marka olarak ya da model olarak tam bir karar vermedim. MSI olasılıklardan birisi. Peki nasıl kullancağım laptopu? MSI örneğinden gidersek şarj adaptörünün ucuna IPhone'lardaki gibi bir çevirici takmak yeter mi? Yoksa yeni bir şarj aleti mi almak daha iyi olur? Eğer şarj aleti almak gerekiyorsa orijinal bulabilir miyim?

Getirdiğinde a tipi (ABD'de kullanılan priz tipi) dönüştürücü alırsın sağlamından, senelerce kullanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı