Yurt dışından alınan Razer kulaklığın garantisi TR'de kullanılır mı?

oykuirving

Femtopat
Daha fazla  
Yurt dışından (Dubai) alınan Razer bir kulaklığı TR'de satın alacağım. Söylenene göre kaydedilmemiş. Ben alınca kayıt yaptırıp 2 yıl garantiye sahip olacakmışım ama herhangi bir durumda garantisini rahatça kullanabilir miyim ve göndermekte sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız ürün arena bilişim onayı almış mı? Eğer almışsa sıkıntı olmaz ama almamışsa sıkıntı olur arena ile iletişime geçip ithalat ile kaydedilen garanti aalabilirsniz.

Aldığınız ürün arena bilişim onayı almış mı? Eğer almışsa sıkıntı olmaz ama almamışsa sıkıntı olur arena ile iletişime geçip ithalat ile kaydedilen garanti aalabilirsniz.
yokmuş. kaydettirebilirsiniz dedi. dediğiniz şeyi de araştırdım ancak bir şey bulamadım önemli bi unsur mu bu acaba?

Yokmuş. Kaydettirebilirsiniz dedi. Dediğiniz şeyi de araştırdım ancak bir şey bulamadım önemli bir unsur mu bu acaba?

Bedava ise kaydedin 2 yıl falan garanti olur daha iyi ama para 2.5, 3 bin lira falan da bence vermeyin bozulursa burada sıfırı alarsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…