Yurt dışından amfi almak, gümrükte sorun çıkartır mı?

Yalçın Kayra

Decapat
Daha fazla  
Dostlar şimdi benim elimde kötü neptün marka bir amfi var. Ben bunun yerine daha iyi olan Blackstar ID; Core 10 V3 almak istiyorum. Şimdi Türkiye'de 6.500 TL civarında, benim Hollanda'dan akrabalar geliyor onlara oradan amfi mi almalarını söylemeliyim, buradan mı almalıyım, yoksa Music Store'da 93 euroymuş 30 euroda Türkiye için taşıma ücreti diyor, oradan mı almalıyım? Bir de gümrükten geçer mi onu da belirtirseniz müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar şimdi benim elimde kötü neptün marka bir amfi var. Ben bunun yerine daha iyi olan Blackstar ID; Core 10 V3 almak istiyorum. Şimdi Türkiye'de 6.500 TL civarında, benim Hollanda'dan akrabalar geliyor onlara oradan amfi mi almalarını söylemeliyim, buradan mı almalıyım, yoksa Music Store'da 93 euroymuş 30 euroda Türkiye için taşıma ücreti diyor, oradan mı almalıyım? Bir de gümrükten geçer mi onu da belirtirseniz müteşekkir olurum.
Hocam 90 euroluk ürüne 500 euro odemek isterseniz alin. Ya akrabalariniz getirsin ya da buradan alin. En guvenlisi buradan almak. Gumrukten gecme olayini cikarin aklinizdan.

ID Core V4 çıktı artık yurtdışından V3 almayın. 30 euro üstü bir şeyi yurtdışından istemeyin. Milletin bir heves alıp doğru düzgün açmadan sattığı sürüyle id core var sahibindende falan. Nakit alımda 3000 3500'e bırakıyorlar.

Hocam 90 euroluk ürüne 500 euro odemek isterseniz alin. Ya akrabalariniz getirsin ya da buradan alin. En guvenlisi buradan almak. Gumrukten gecme olayini cikarin aklinizdan.
Hocam niye o kadar artarki, ikiside uçakla geliyor.
ID Core V4 çıktı artık yurtdışından V3 almayın. 30 euro üstü bir şeyi yurtdışından istemeyin. Milletin bir heves alıp doğru düzgün açmadan sattığı sürüyle id core var sahibindende falan. Nakit alımda 3000 3500'e bırakıyorlar.
Hocam baktımda V4'ü bulamadım. Bide şehir çok popüler değil Sahibindende falan bulamadım o kadar ucuza.

Hocam niye o kadar artarki, ikisi de uçakla geliyor.

Hocam baktımda V4'ü bulamadım. Bir de şehir çok popüler değil Sahibinden'de falan bulamadım o kadar ucuza.

V4 daha Türkiye'ye gelmedi. Yurt dışında var. İkinci el sitelerinde 4000 civarı olan V3'leri dediğim gibi nakit verecekseniz 3500'e rahat alırsınız. Arkadaşın kardeşi geçen 3000'e aldı. Ayrıca tavsiyem almışken id core 20 alın. 10'un hoperlörleri çok küçük.

Yeni kanun dolayisi ile 30 Euro üstü urunler ticari sayiliyor. Aşırı aptalca ama oyle maalesef.

Teşekkürler hocam.

V4 daha Türkiye'ye gelmedi. Yurt dışında var. İkinci el sitelerinde 4000 civarı olan V3'leri dediğim gibi nakit verecekseniz 3500'e rahat alırsınız. Arkadaşın kardeşi geçen 3000'e aldı. Ayrıca tavsiyem almışken ID Core 20 alın. 10'un hoparlörleri çok küçük.

6-7 aya Türkiye'ye gelir mi sizce hocam ya da başka önerebileceğiniz 10kyı aşmayacak amfi falan var mı?

Teşekkürler hocam.

6-7 aya Türkiye'ye gelir mi sizce hocam ya da başka önerebileceğiniz 10kyı aşmayacak amfi falan var mı?

Doremusic getiriyor blackstarları. Ellerindeki v3'ler ne zaman biterse o zaman v4 getirirler. Id core 20 bence ideal ama eğer 10bin bütçeniz varsa ikinci elde boss katana 50 mk2 kovalayabilirsiniz. Yada yurtdışından gelen biri varsa yeni mk3 olanı getirebilir. Analog amfi istiyorsanız blackstar debut 50r classic rock işleri için güzel bir amfi. Benim ofiste de var bir tane.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı