O laptop gümrüğe ulaşıp, gümrükten geçene kadar ne eziyetlere katlanmak zorunda kalır dostum bence hiç bulaşma. Hem elinde patlarsa paranda yanar laptop bu sonuçta cimrilik gerektiren bir konu değil üstüne koy biraz daha TR'den 2. el al benim tavsiyem.
O laptop gümrüğe ulaşıp, gümrükten geçene kadar ne eziyetlere katlanmak zorunda kalır dostum bence hiç bulaşma. Hem elinde patlarsa paranda yanar laptop bu sonuçta cimrilik gerektiren bir konu değil üstüne koy biraz daha TR'den 2. el al benim tavsiyem.
En son dizüstü bilgisayarımı yurt dışından getirttirdim. İçinde Gtx 1060 vardı ve 2. gününde hiç açılmamaya başladı . Artık sebebi voltaj mıdır bilmiyorum az daha elimde patlıyordu getiren arkadaşa uçuşunun son gününde verebildim o da iade etti. Ben önermiyorum.