Yurt dışından dizüstü bilgisayar alınır mı?

Fatih Başdemir

Megapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Yeni bir dizüstü bir bilgisayar bakıyorum bazıları yurt dışında gelme alsam sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti konusunu iyi araştır derim. Eğer sıkıntı çıkmıyor ise alabilirsin. Tabi ki getiren firmayı iyi araştırman gerek.

Yurtdışından alacağın laptop un klavyesi büyük ihtimalle TR klavye olmayacaktır. Dikkat et.

cihaz 2. el Amerika dan alınmış garanti yeni bitmiş klavye İngilizce istediğiniz testi yapabilirsin diyor

O laptop gümrüğe ulaşıp, gümrükten geçene kadar ne eziyetlere katlanmak zorunda kalır dostum bence hiç bulaşma. Hem elinde patlarsa paranda yanar laptop bu sonuçta cimrilik gerektiren bir konu değil üstüne koy biraz daha TR'den 2. el al benim tavsiyem.

cihaz Türkiye de adam 2018 de almış gelmiş
istediyiniz testi yapabilirsiniz diyor

En son dizüstü bilgisayarımı yurt dışından getirttirdim. İçinde Gtx 1060 vardı ve 2. gününde hiç açılmamaya başladı . Artık sebebi voltaj mıdır bilmiyorum az daha elimde patlıyordu getiren arkadaşa uçuşunun son gününde verebildim o da iade etti. Ben önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…