Yurt dışından dizüstü bilgisayar alınır mı?

Garanti konusunu iyi araştır derim. Eğer sıkıntı çıkmıyor ise alabilirsin. Tabi ki getiren firmayı iyi araştırman gerek.

O laptop gümrüğe ulaşıp, gümrükten geçene kadar ne eziyetlere katlanmak zorunda kalır dostum bence hiç bulaşma. Hem elinde patlarsa paranda yanar laptop bu sonuçta cimrilik gerektiren bir konu değil üstüne koy biraz daha TR'den 2. el al benim tavsiyem.

O laptop gümrüğe ulaşıp, gümrükten geçene kadar ne eziyetlere katlanmak zorunda kalır dostum bence hiç bulaşma. Hem elinde patlarsa paranda yanar laptop bu sonuçta cimrilik gerektiren bir konu değil üstüne koy biraz daha TR'den 2. el al benim tavsiyem.
cihaz Türkiye de adam 2018 de almış gelmiş
istediyiniz testi yapabilirsiniz diyor

En son dizüstü bilgisayarımı yurt dışından getirttirdim. İçinde Gtx 1060 vardı ve 2. gününde hiç açılmamaya başladı . Artık sebebi voltaj mıdır bilmiyorum az daha elimde patlıyordu getiren arkadaşa uçuşunun son gününde verebildim o da iade etti. Ben önermiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı