Yakında yurt dışından döneceğim PS5, klavye, kulaklık ve mouse pad aldım. Bunları geçirirken problem yaşar mıyım? Kutusunu falan çıkarsak kişisel eşya gibi göstersek geçerim diye düşünüyorum.
Kutusundan çıkartmana bile gerek yok 1'er tane aldın sonuçta. Faturaları da varsa sıkıntı yaşamazsın.
Birer taneyse ve faturaları varsa pek sorun yaşamazsınız hayır.Geçenlerde sorun yaşayan birisini okumuştum ama detayini bilmiyorum.
Her üründen 1 adet olduğu zaman problem olmuyor mu ?Kutusundan çıkartmana bile gerek yok 1'er tane aldın sonuçta. Faturaları da varsa sıkıntı yaşamazsın.
Her üründen 1 adet olduğu zaman problem olmuyor mu?
Birbiriyle bağlantılı ve sonuçta fazla çeşit değil, sorun olmayacaktır. Örneğin ps5 2 tane olsaydı sorun olabilirdi.Her üründen 1 adet olduğu zaman problem olmuyor mu ?
Fazla adetli olursa sorun yaşanır.Geçenlerde kutudan cikartmadigi icin sorun yaşayan birisini okumuştum ama detayini bilmiyorum.
Aynı ekipmanlardan arkadaşıma da taşıtsam problem olur mu peki ? Konsol ve bilgisayar parçası.Ben birden fazla aynı ürün olunca sorun oluyor diye biliyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Türkiye tarihi ve coğrafyası, gezilecek yerleri ile tüm ülkelerden güzel.
Aynı ekipmanlardan arkadaşıma da taşıtsam problem olur mu peki? Konsol ve bilgisayar parçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.