Merhabalar arkadaşlar, bizim ıraq'ta bir akrabamız var. Ve sizce ekran kartı getirip burada satmak sizce mantıklı mı? Bu işe girilir mi? Bildiğim kadarıylar 15K'lık bir ekran kartını 9K'ya alabiliyoruz.
Hocam mesela bir kişi 2 tane telefon alabiliyor oradan Türkiye'ye ve KDV falan hiçbir şey ek olarak koymuyor
2 ekran kartına bir şey demezler
Üstüne ek vergi falan yok
Hocam mesela bir kişi 2 tane telefon alabiliyor oradan Türkiye'ye ve KDV falan hiçbir şey ek olarak koymuyor
2 ekran kartına bir şey demezler
Üstüne ek vergi falan yok
Satılmayabilir. gördüğüm kadarıyla halkimizda yurt dışına karşı ön yargı var. Gerisi 2. elde olabilecek güvenmeme gibi durumlar. Tabii bu dediklerim öngörüden ibaret.
Bu işlerin içinde olan @MzBag hocama da sormak gerekiyor diye düşünüyorum.
Şu şeyi de araştır hazır bu işe girerken, millet Amazon'dan kutusu açılmamış ekran kartları da getirebiliyorlar ucuza. Eğer taktiğini çözebilirsen o da iş görür aslında. Mesela Türkiye de satılan RTX 3060 11-12k iken Japonya'da birimi çeviriyorsun 6.5k'dan satılıyor tabi kargo ücreti var mı bilmiyorum varsa ekstradır. Senin dediğin taktikte iş yapar ama ilk referesanlar çok önemli.
Şu şeyi de araştır hazır bu işe girerken, millet Amazon'dan kutusu açılmamış ekran kartları da getirebiliyorlar ucuza. Eğer taktiğini çözebilirsen o da iş görür aslında. Mesela Türkiye de satılan RTX 3060 11-12K iken Japonya'da birimi çeviriyorsun 6.5K'dan satılıyor tabii kargo ücreti var mı bilmiyorum varsa ekstradır. Senin dediğin taktikte iş yapar ama ilk referesanlar çok önemli.