Merhaba arkadaşlar, ben nisan gibi yurt dışına çıkacağım. Yurt dışından ekran kartı almaya düşünüyorum. Ekran kartlarında telefonlardaki gibi el koyma muhabetti var mı? Bu işler nasıl işliyor? Daha önceden yurt dışından ekran kartı alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, ben nisan gibi yurt dışına çıkacağım. Yurt dışından ekran kartı almaya düşünüyorum. Ekran kartlarında telefonlardaki gibi el koyma muhabetti var mı? Bu işler nasıl işliyor? Daha önceden yurt dışından ekran kartı alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Glacolzone diye bir uygulama var yurt dışına çıkanlar ülkeye dönerken sizin istediğiniz ürünleri getiriyor ve size teslim ediyor uzun süredir araştırıyorum eğer komisyon çok kesmiyorsa ekran kartı içi alınabilir site komisyonları çok fazla.
Vergi ödemesi, alınan ülkede her türlü ödeniyor ama tax free gibi bir muhabbet varsa alınan firmada, üründe buraya girerken ödemiyorsun 1 adette, fazlası olduğu taktirde ticari kullanıma geçtiği için vergi ödemesiyle birlikte alınabiliyor