Yurt dışından ekran kartı almak mantıklı mı?

asinthinks

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben nisan gibi yurt dışına çıkacağım. Yurt dışından ekran kartı almaya düşünüyorum. Ekran kartlarında telefonlardaki gibi el koyma muhabetti var mı? Bu işler nasıl işliyor? Daha önceden yurt dışından ekran kartı alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Gelmez gümrükte kalır sakın ha diyeyim.

Merhaba arkadaşlar, ben nisan gibi yurt dışına çıkacağım. Yurt dışından ekran kartı almaya düşünüyorum. Ekran kartlarında telefonlardaki gibi el koyma muhabetti var mı? Bu işler nasıl işliyor? Daha önceden yurt dışından ekran kartı alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Glacolzone diye bir uygulama var yurt dışına çıkanlar ülkeye dönerken sizin istediğiniz ürünleri getiriyor ve size teslim ediyor uzun süredir araştırıyorum eğer komisyon çok kesmiyorsa ekran kartı içi alınabilir site komisyonları çok fazla.

Gelmez gümrükte kalır sakın ha diyeyim.

Kargoyla gelmiyor hocam adam getirecem diyor

Hocam bildiğim kadarıyla hususi kullanım amacıyla görünülmesi için 1 adete izin var tek seferde

Kargoyla gelmiyor hocam adam getireceğim diyor.

Hocam bildiğim kadarıyla hususi kullanım amacıyla görünülmesi için 1 adete izin var tek seferde.

Kendisi gidip alıyorsa bir vergi ödüyor diye biliyorum ama tek seferlik yanına ala biliyorsan cok mantıklı.

Kendisi gidip alıyorsa bir vergi ödüyor diye biliyorum ama tek seferlik yanına ala biliyorsan cok mantıklı.

Vergi ödemesi, alınan ülkede her türlü ödeniyor ama tax free gibi bir muhabbet varsa alınan firmada, üründe buraya girerken ödemiyorsun 1 adette, fazlası olduğu taktirde ticari kullanıma geçtiği için vergi ödemesiyle birlikte alınabiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı