Yurt dışından ekran kartı getirirken sıkıntı çıkar mı?

Davutttt

Centipat
Arkadaşlar yurt dışından tanıdığıma ekran kartı aldırsam sırt çantasına koysa getirirken uçağa almada sıkıntı çıkar mı? Ya da vergi falan çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı meselenin garanti&ürün arızası kısmında sorun olmasından çekiniyordum, ben de bir konu açmıştım.Uzunca yorum yazan bir arkadaş var. Yorumu benim içimi rahatlatmıştı sen de okuyabilirsin. Konusu geçmişken arkadaşa tekrar teşekkürler @Jordan Belfort

Merhaba, getirirken sikinti olmaz. Bavulda getirmek daha pratik olur sirt cantasini hep acip cikarttiginiz icin disarida gozukmesi dikkat cekebilir.

Garanti olarak aldigin urunun markasi ve modeline bagli. Cogu marka global destek veriyor. Urunu almadan once aldigin markanin web sitesinde ki canli destek ile iletisime gecersen baktigin urunun garanti olayini soyleyebilirler. DIkkat etmen gereken nokta, kolay bir garanti hizmeti alabilmek icin Turkiye pazarinda olan urunleri tercih etmen olur. Cok absurt kisitli urun kategorilerinden alirsan urunun destegi zor.

Ben aldigim laptop ornegini vermistim, amerikadan aldigim urun turkiye de de marka garanti hizmeti veriyordu. Detayli yorumumu @Raikkonen yapistirir buraya da, hizlicana soylim. Urunun ethernet kapagi kirilmisti ve buraya getirdigimde, kapagi getirtip beni cagirip urunumu tamir ettirmislerdi. Demek istedigim sorarak alirsan urunu markalarin web sitelerinden bilgi alarak ogrenebilirsin. Fakat rastgelede alsan buyuk ihtimalle garantisi gecerli olan urun alirsin eger bilindik marka ve kendi ofisleri Turkiye de bulunuyorsa sirket kendi hali hazirda.

Çok teşekkür ederim bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…