Yurt dışından ekran kartı getirmek

Her zaman yurt dışına çıkamıyor. Özellikle yılbaşından sonra en az 1 yıl hiç çıkmayacak. O konudan kendimi biraz da olsa garantiye almak istiyorum.
Sonuç ne oldu hocam bende düşünüyorum da yurt dışından getirtmeyi.

Sonuç ne oldu hocam bende düşünüyorum da yurt dışından getirtmeyi.

Maalesef işler planlandığı gibi gitmedi. Kendileri sağlık sorunları nedeniyle birkaç ay daha orada kalacaklarını söylediler. Ben de onları bekleyemeyeceğim için buradan alışveriş yaptım. Fakat kurallar hala aynıdır, kişisel ürün olduğu için hiçbir şey diyemezler.

Getirmek ile ilgili bilgi sahibi olabildiniz mi yurt dışından ?

Getirmek ile ilgili bilgi sahibi olabildiniz mi yurt dışından ?

Konu sayesinde oldukça bilgi sahibi oldum. Fikir veren insanlar var. Ben birkaç sorun dolayısıyla kartı buradan almak zorunda kaldım fakat konuyu okuyup sorularınızı cevaplayabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırız.

Aslında bende getirticem inşallah miningciler yüzünden kart kalmadı diyorlar ama bulursam öneriniz nedir gümrük sorunu için kutusunu attırmak istemiyorum ama ne yapmalı getiren arkadaş sizce ?

Gümrük Uzmanıyım.. Çantasında getirsin.

Hocam hollandadan arkadaşım rtx 3070 paketlese faturasını felan kutuya koymasa kişisel bir kargo gibi gönderse gümrükte takılırmı? Fatura olmadığı için ürünün bedelini ve vergi miktarını hesaplayabilirlermi? Neye göre yapılıyor bu işler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…