Yurt dışından ekran kartı getirtmek

Yigithan Kamali

Hectopat
Hocam birkaç hafta sonra babam Tayland gidecek ve oradan GTX 1660 Super istedim bu ekran kartını kutusuyla getirse sıkıntı çıkar mı? Gümrüğe takılır mı? Bilen varsa ben aydınlatırsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam birkaç hafta sonra babam Tayland gidecek ve oradan GTX 1660 Super istedim bu ekran kartını kutusuyla getirse sıkıntı çıkar mı? Gümrüğe takılır mı? Bilen varsa ben aydınlatırsa çok sevinirim.

Kutusu ile getiremez xraydan geçmez passaporta işlemesi gerek sanırım telefonlarda eğer yakalanırsan passaporta yazdırman gerek ve 2 yıl boyunca getiremezsin getirsen bile gizli getirmek zorundasın

Valizde sıkıntı olmaz. Uygunsa 3-4 tane bile getirebilir. Satarsınız burada uygunsa fiyatlar orada.

Valizde sıkıntı olmasaydı telefonu oraya koyup getirirlerdi ben gidiyorum valize bakıyorlar

5
Ayrıca gümrük uzmanıyım.
Sizin burada ne geçer ne takılır dediklerinize biz karar veriyoruz.

5
Ayrıca gümrük uzmanıyım.
Sizin burada ne geçer ne takılır dediklerinize biz karar veriyoruz.

Hocam istediğiniz kadar kendinize uzmanım diyebilirsiniz siz valize sıfır elektronik eşya koyamazsınız sadece şarj cihazı koyabilirsiniz ve sigara vb.

Hocam laptop içinde aynı şey geçerli mi?

Laptop kutusuz getirebilirsiniz içine oyun fotoğraf ile azıcık doldurun sıkıntı yaşatmazlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı