Yurt dışından EVGA PSU almak mantıklı mı?

Bence çok mantıklı olur fiyatına göre çok üst düzey bir güç kaynağı Amerika'ya gidecekseniz oradan almanız daha iyi olabilir mutlaka bulursunuz orada satışı vardır diye düşünüyorum fakat buradan alırsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum 10 yıl garantili olduğu yazıyor Türkiye'de şuan distribütörü varmı tam emin değilim ama yoksa bir sorun olduğunda yurt dışına göndermek zorunda kalabilirsiniz bu yönüde düşünün.

Buna da göz atabilirsin. Enermax Platimax serisi de çok iyidir. Ancak kargo ücretiyle falan 2400-2500 TL'yi geçecektir. Şahsen o kadar parayı vermeye değmez.

Amazon o konuda çok iyi bir şirket. Bozulan cihazı kapının önünden alıyor, garantisinin olduğu yere götürüyor daha sonra iade ve değişim kararını size bildirip ne istediğinizi söylüyor.

Fiyatı çok uygun. Niye böyle

Fiyatı çok uygun. Niye böyle
Aslında olması gereken fiyata satılıyor. Firmayı biliyorsun zaten kalitesini anlatmama gerek yok. Bence bunu alıp geç. Kalan para ile SSD falan alırsın Bu arada Steam'den mesaj atmıyorsun üzdün Yazmanı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…