Yurt dışından gelen iPhone 14 Pro Max kayıt için IMEI numarasının fiziki mi olması lazım?

Bende daha TRye gelmedim ama hatti takip para yatıracağım yoksa fiyat 6000 TL olacak, bir de ileride ayni numarada operator degistirse sorun olmaz sanirim.

Bende daha TRye gelmedim ama hatti takip para yatıracağım yoksa fiyat 6000 TL olacak, bir de ileride ayni numarada operator degistirse sorun olmaz sanirim.
Operator ile alakası yok. Numara aynı kaldığı müddetçe sıkıntı yok. 3 yıl sonrada istediğin numarayı kullanabilirsin.

Hocam ödeme işlemini yaptınız mı? Ödeme yaparken IMEI numaralarının ikisini de belirttiniz mi? İnteraktif vergi dairesinde 1 adet IMEI no girebiliyorum ödeme ekranında

Hocam ödeme işlemini yaptınız mı? Ödeme yaparken IMEI numaralarının ikisini de belirttiniz mi? İnteraktif vergi dairesinde 1 adet IMEI no girebiliyorum ödeme ekranında

Vergi harcını öderken ilk sırada/üstte çıkan fiziki IMEI nosunu yazmanız yeterli. e-Devlet üzerinden kayıt yaparken de ilk sırada olanı fiziki SIM, ikinci sıradaki olanı eSIM olarak seçeceksiniz.

Hocam bulabilidinizmi acaba hangi IMEI fiziki hangisi ESIM'in acaba bende aldım kayıt ettirmem lazım kafam allak bullak oldu.

Çift sim kartlı cihazlar için tek pasaport kaydında iki IMEI numarasını da aynı anda kayıt edebiliyorsunuz. Yani ikinci bir kayda gerek yok. E-Devlet üzerinde kayıt sayfasında karşınıza çıkıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…