Hocam 3 ay sonra kapanmıyor mu telefon ya. Sizinkisi nasıl 1,5 sene ayakta kaldıEttirebilirsiniz, babam dayısının telefonunu kendi pasaportuna kaydettirmişti, ama çok gerekli değil ben 1,5 yıldır kayıtsız iPhone X kullanıyorum çok şükür daha kapanmadıama teknoloji işi şans işi.
Türkiye’de pek dikkat edilmiyor, birde dediğim gibi teknoloji işi şans işiHocam 3 ay sonra kapanmıyor mu telefon ya. Sizinkisi nasıl 1,5 sene ayakta kaldı![]()
Yurtdışından getirilen telefonlar 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Cihaz 120 gün içinde kayıt edilmemesi durumunda iletişime kapatılmaktadır.Ettirebilirsiniz, babam dayısının telefonunu kendi pasaportuna kaydettirmişti, ama çok gerekli değil ben 1,5 yıldır kayıtsız iPhone X kullanıyorum çok şükür daha kapanmadıama teknoloji işi şans işi.
Yurt dışından tanıdığıma bir telefon getirteceğim ancak kafamda bir soru var. O getirdiğinde, telefonu kendi pasaportuma kaydettirebiliyor muyum?
Şans, kısmet... Ne dersenizYurtdışından getirilen telefonlar 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Cihaz 120 gün içinde kayıt edilmemesi durumunda iletişime kapatılmaktadır.
Kaynak: https://tuketici.btk.gov.tr/merkezi-cihaz-kayit-sistemi
1.5 yıl nasıl kullanabildiniz?
Şans, kısmet... Ne derseniz![]()
Öyle bir şart da mı var? Kötü oldu.Evet ama senin de son 3 ay içinde yurtdışına çıkmışolman gerekiyor. Dikkate al bunu.
Babanız yurtdışına çıktı mı? Öyle bir şart varmış galiba.Ettirebilirsiniz, babam dayısının telefonunu kendi pasaportuna kaydettirmişti, ama çok gerekli değil ben 1,5 yıldır kayıtsız iPhone X kullanıyorum çok şükür daha kapanmadıama teknoloji işi şans işi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.