Yurt dışından hangi direksiyon seti alınmalı?

Merhaba, hayırlı akşamlar. Kısa süreli bir sağlık sorunu geçirdiğim için şu an araba kullanamıyorum, evde kalabiliyorum. Bir abim Japonya tarafına gidecek oradan direksiyon seti getirebilir diye düşündüm. Gerçeğe yakın bir deneyim için hangi marka almalıyım? Birkaç adet Logitech G29 videosu izledim, giriş seviye olduğunu, arabaya tam benzemese bile yakın bir deneyim olduğunu söylüyorlardı. Fiyat açısından Türkiye fiyatı 40000TL olan ürünlere bütçem yetmez maalesef, daha çok 15-20k, deneyim daha da gerçekçi olur ise 25 bin bandına çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam öncelikle. G923 alın hocam onlar daha iyi Thrustmaster ürünleri güzel fakat pahalı belki T300RS ve t8a alabilirse güzel olur

Geçmiş olsun hocam öncelikle. G923 alın hocam onlar daha iyi Thrustmaster ürünleri güzel fakat pahalı belki T300RS ve t8a alabilirse güzel olur
Teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için. Listemde @HeilTurk hocamın ve sizin öneriniz üzerine g923 ve t300rs'i ekledim araştıracağım. Araştırma yaparken moza r5 model bir ürüne geldim, bunun içinde epey olumlu dönüşler var. Fikirleriniz nedir bu model için?

Mozanın ürünleride sağlam fakat gerçekten pahalı moza modüler bir ürün tır direksiyonu vs gibi modelleri de var

Teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için. Listemde @HeilTurk hocamın ve sizin öneriniz üzerine G923 ve T300RS'i ekledim araştıracağım. Araştırma yaparken moza R5 model bir ürüne geldim, bunun içinde epey olumlu dönüşler var. Fikirleriniz nedir bu model için?

Moza r 5 2 pedal ayrı olarak 3. pedalı ve vitesi eklediğinizde ve forumlarda gördüğüme göre fren ya da gazda hissiyat sorunu vardı onun içinde bir aparat ekstra derken bayağı pahalıya patlıyor yoksa giriş seviye Direct Drive bir sistem bayağı iyidir gerçek araç hissiyatı yaşatır.

Moza r 5 2 pedal ayrı olarak 3. pedalı ve vitesi eklediğinizde ve forumlarda gördüğüme göre fren ya da gazda hissiyat sorunu vardı onun içinde bir aparat ekstra derken bayağı pahalıya patlıyor yoksa giriş seviye Direct Drive bir sistem bayağı iyidir gerçek araç hissiyatı yaşatır.
Hocam peki bu t300rs g923 gibi modellerde hidrolik direksiyon var mı? Tabii ki hidrolik yoktur içinde ama böyle bir teknoloji barındırıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı