Yurt dışından iPhone 11 getirmek mantıklı mı?

melihkrm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar haftaya Almanya'dan teyzemler gelecek 2 gün önce bana gelirken bir şey istiyor musun dedi bende hayır teşekkür ederim ihtiyacım yok dedim. Sonra düşündüm benim güzel bir telefona ve yeni nesil telefona ihtiyacım var deyip iPhone 11 istesem mi diye düşündüm. Orada iPhone 11 256 GB yaklaşık 300 euro falan ve gerçekten çok ucuz teyzemler de biraz zengin sayılır güzel hayat yaşıyorlar ve asgarinin üstünde kazanıyorlar. Her neyse istesem ayıp olur mu veya hangi dille konuşabilirim gerçekten çok utangaç birisiyim ve çekiniyorum bunu nasıl başarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
IMEI kayıt ücreti 20.000 TL oldu; yani yurtdışından HERHANGİ bir telefonu Türkiye' de 6 aydan fazla kullanmak için 20000 TL ödenmesi gerekir.

Merhaba arkadaşlar haftaya Almanya'dan teyzemler gelecek 2 gün önce bana gelirken bir şey istiyor musun dedi bende hayır teşekkür ederim ihtiyacım yok dedim. Sonra düşündüm benim güzel bir telefona ve yeni nesil telefona ihtiyacım var deyip iPhone 11 istesem mi diye düşündüm. Orada iPhone 11 256 GB yaklaşık 300 euro falan ve gerçekten çok ucuz teyzemler de biraz zengin sayılır güzel hayat yaşıyorlar ve asgarinin üstünde kazanıyorlar. Her neyse istesem ayıp olur mu veya hangi dille konuşabilirim gerçekten çok utangaç birisiyim ve çekiniyorum bunu nasıl başarabilirim?
Eğer getirebiliyorlarsa Samsung'u tavsiye ederim, sanırım onun kayıt işlemi bir şekilde kırılıyordu ama iPhone için çok zor. 20.000 TL gibi bir fiyat ödemeniz gerekiyor.

Hayır. Telefonun Türkiye fiyatı kadar IMEI ücreti ödemeniz gerekir.

20.000 ödeyeceğiniz yerde iPhone en üst sürümü almak en mantıklı tercih. Bir başka tercih ise imei no kirma vs dedikleri olayı yapmak sanırım. Xiomi ya da Samsung son sürümlerde oluyor mu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı