IsmailRX Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #11 MYTHKING dedi: Konu siyasete dönüşmesini istemiyorum ama güzel ülkemizden 3 yıl önce ayrıldım. Yaşam şartları karşın halkımız nasıl sabrediyor anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaz hemen buraya nereye, nasıl, hangi şartları yerine getirerek gittin? Sabır kalmadı bende.
MYTHKING dedi: Konu siyasete dönüşmesini istemiyorum ama güzel ülkemizden 3 yıl önce ayrıldım. Yaşam şartları karşın halkımız nasıl sabrediyor anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaz hemen buraya nereye, nasıl, hangi şartları yerine getirerek gittin? Sabır kalmadı bende.
Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 702 Yer İstanbul 18 Temmuz 2020 #12 MYTHKING dedi: Konu siyasete dönüşmesini istemiyorum ama güzel ülkemizden 3 yıl önce ayrıldım. Yaşam şartları karşın halkımız nasıl sabrediyor anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... İlk fırsatta kaçıcam zaten hocam. Cennet gibi ülke ama rezil bir hayat yaşıyoruz.
MYTHKING dedi: Konu siyasete dönüşmesini istemiyorum ama güzel ülkemizden 3 yıl önce ayrıldım. Yaşam şartları karşın halkımız nasıl sabrediyor anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... İlk fırsatta kaçıcam zaten hocam. Cennet gibi ülke ama rezil bir hayat yaşıyoruz.
A AHMETCANDEVELİ Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 503 Çözümler 4 18 Temmuz 2020 #13 Hans Landa dedi: İlk fırsatta kaçıcam zaten hocam. Cennet gibi ülke ama rezil bir hayat yaşıyoruz. Genişletmek için tıkla... Aman hocam kaçıcam falan demeyin Vatan haini olursunuz bir anda .
Hans Landa dedi: İlk fırsatta kaçıcam zaten hocam. Cennet gibi ülke ama rezil bir hayat yaşıyoruz. Genişletmek için tıkla... Aman hocam kaçıcam falan demeyin Vatan haini olursunuz bir anda .
turkish fish Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2020 #14 Sen Son Vergi Bükücü'yü duymadın mı .
IsmailRX Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #15 turkish fish dedi: Sen Son Vergi Bükücü'yü duymadın mı . Genişletmek için tıkla... Çok boş bir alet. Ne internet kullanabiliyorsun ne de SMS alabiliyorsun.
turkish fish dedi: Sen Son Vergi Bükücü'yü duymadın mı . Genişletmek için tıkla... Çok boş bir alet. Ne internet kullanabiliyorsun ne de SMS alabiliyorsun.
turkish fish Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2020 #16 IsmailRX dedi: Çok boş bir alet. Ne internet kullanabiliyorsun ne de SMS alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... SMS alıyor.
IsmailRX dedi: Çok boş bir alet. Ne internet kullanabiliyorsun ne de SMS alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... SMS alıyor.