z0dacK Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 21 Ocak 2021 #1 Kuzenim kanada da yaşıyor ona kulaklık aldırtacağım orda satın alsa bana kargolarsa vergi kesilir mi. Yoksa kendisi yanında mı getirmeli ?
Kuzenim kanada da yaşıyor ona kulaklık aldırtacağım orda satın alsa bana kargolarsa vergi kesilir mi. Yoksa kendisi yanında mı getirmeli ?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 21 Ocak 2021 #2 Türkiye'ye gelecekse kulaklığı kafasına takıp müzik dinliyormuş gibi yapsın geçirir .
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #3 z0dacK dedi: Kuzenim Kanada da yaşıyor ona kulaklık aldırtacağım orada satın alsa bana kargolarsa vergi kesilir mi? Yoksa kendisi yanında mı getirmeli? Genişletmek için tıkla... Getirebiliyorsa yanında getirsin. Vergi aldığınız ürüne göre değişir.
z0dacK dedi: Kuzenim Kanada da yaşıyor ona kulaklık aldırtacağım orada satın alsa bana kargolarsa vergi kesilir mi? Yoksa kendisi yanında mı getirmeli? Genişletmek için tıkla... Getirebiliyorsa yanında getirsin. Vergi aldığınız ürüne göre değişir.
akavora Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 465 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #4 Kargolarsa kesin vergi kesilir. Yanında getirsin, münkünse orijinal kutusundan çıkarsın ve şahsi olarak kullanıyormuş gibi yapsın.
Kargolarsa kesin vergi kesilir. Yanında getirsin, münkünse orijinal kutusundan çıkarsın ve şahsi olarak kullanıyormuş gibi yapsın.
z0dacK Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 21 Ocak 2021 #5 ahmetaltkn dedi: Getirebiliyorsa yanında getirsin. Vergi aldığınız ürüne göre değişir. Genişletmek için tıkla... Getirebilir ama yaz sonunda gelecek o yüzden zorunlu olmadıkça beklemek istemiyorum. Corsair Virtuoso alacağım türkiye de 2 katı fiayata satıyorlar.
ahmetaltkn dedi: Getirebiliyorsa yanında getirsin. Vergi aldığınız ürüne göre değişir. Genişletmek için tıkla... Getirebilir ama yaz sonunda gelecek o yüzden zorunlu olmadıkça beklemek istemiyorum. Corsair Virtuoso alacağım türkiye de 2 katı fiayata satıyorlar.
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #6 z0dacK dedi: Getirebilir ama yaz sonunda gelecek o yüzden zorunlu olmadıkça beklemek istemiyorum. Corsair virtuoso alacağım Türkiye de 2 katı fiayata satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ya bekleyeceksiniz ya da vergi vereceksiniz başka bir yol yok maalesef. z0dacK dedi: Getirebilir ama yaz sonunda gelecek o yüzden zorunlu olmadıkça beklemek istemiyorum. Corsair virtuoso alacağım Türkiye de 2 katı fiayata satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir de araştırın bakalım Kanada'dan buraya ürün getiren vardır illaki ortalama vergi miktarını hesaplayın.
z0dacK dedi: Getirebilir ama yaz sonunda gelecek o yüzden zorunlu olmadıkça beklemek istemiyorum. Corsair virtuoso alacağım Türkiye de 2 katı fiayata satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ya bekleyeceksiniz ya da vergi vereceksiniz başka bir yol yok maalesef. z0dacK dedi: Getirebilir ama yaz sonunda gelecek o yüzden zorunlu olmadıkça beklemek istemiyorum. Corsair virtuoso alacağım Türkiye de 2 katı fiayata satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir de araştırın bakalım Kanada'dan buraya ürün getiren vardır illaki ortalama vergi miktarını hesaplayın.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 21 Ocak 2021 #7 Kanada'dan buraya Kargo ücreti de fazla tutabilir.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 21 Ocak 2021 #8 Yanında getirmesi gerekiyor. Yoksa direkt Amazon'dan almışsınız gibi vergiye tabii. Akrabalarım da bana bir şeyler göndermişti oradan biliyorum.
Yanında getirmesi gerekiyor. Yoksa direkt Amazon'dan almışsınız gibi vergiye tabii. Akrabalarım da bana bir şeyler göndermişti oradan biliyorum.
N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 21 Ocak 2021 #9 Gümrük vergisi olur. ÖTV de olur teknolojik alet diye. Ekstra gümrükleme masrafları vs. de olur. Gümrük hesaplama diye yazın çıkan siteden bakın.
Gümrük vergisi olur. ÖTV de olur teknolojik alet diye. Ekstra gümrükleme masrafları vs. de olur. Gümrük hesaplama diye yazın çıkan siteden bakın.