raideNs Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 18 30 Kasım 2024 #1 Avrupa'ya gideceğim 1-2 haftalıgına vaxee, wooting gibi markalar TR'de yok o yüzden gitmişken almak istiyorum TR'ye girerken sıkıntı yaşar mıyım?
Avrupa'ya gideceğim 1-2 haftalıgına vaxee, wooting gibi markalar TR'de yok o yüzden gitmişken almak istiyorum TR'ye girerken sıkıntı yaşar mıyım?
Atamızın İzinden Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 304 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #2 raideNs dedi: Avrupa'ya gideceğim 1-2 haftalıgına vaxee, wooting gibi markalar TR'de yok o yüzden gitmişken almak istiyorum TR'ye girerken sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi ülkeye gideceksiniz?
raideNs dedi: Avrupa'ya gideceğim 1-2 haftalıgına vaxee, wooting gibi markalar TR'de yok o yüzden gitmişken almak istiyorum TR'ye girerken sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi ülkeye gideceksiniz?
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 703 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Getirilir. Türkiye'de elektronik ürünlerde çok fazla vergi alınıyor. Bu nedenle Avrupa vb. verginin az olduğu yerlerde çok daha ucuz.
Getirilir. Türkiye'de elektronik ürünlerde çok fazla vergi alınıyor. Bu nedenle Avrupa vb. verginin az olduğu yerlerde çok daha ucuz.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 30 Kasım 2024 #4 Kutusunda çıkarırsanız sorun olacağını düşünmüyorum.
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 703 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #5 Croxie dedi: Kutusunda çıkarırsanız sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kutusu kapalı olsa da 430 euro altı yolcu beraberinde eşya getirmek serbest. O Laptop vs. kullandığın eşyalar için kutusunu açman gerekir.
Croxie dedi: Kutusunda çıkarırsanız sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kutusu kapalı olsa da 430 euro altı yolcu beraberinde eşya getirmek serbest. O Laptop vs. kullandığın eşyalar için kutusunu açman gerekir.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #6 Kyroesthuskara dedi: Kutusu kapalı olsa da 430 euro altı yolcu beraberinde eşya getirmek serbest. O Laptop vs. kullandığın eşyalar için kutusunu açman gerekir. Genişletmek için tıkla... O zaman iyiymiş. raideNs dedi: Avrupa'ya gideceğim 1-2 haftalıgına vaxee, wooting gibi markalar TR'de yok o yüzden gitmişken almak istiyorum TR'ye girerken sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapıştır getirirken bize de getiriver.
Kyroesthuskara dedi: Kutusu kapalı olsa da 430 euro altı yolcu beraberinde eşya getirmek serbest. O Laptop vs. kullandığın eşyalar için kutusunu açman gerekir. Genişletmek için tıkla... O zaman iyiymiş. raideNs dedi: Avrupa'ya gideceğim 1-2 haftalıgına vaxee, wooting gibi markalar TR'de yok o yüzden gitmişken almak istiyorum TR'ye girerken sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapıştır getirirken bize de getiriver.
raideNs Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 18 30 Kasım 2024 #7 Atamızın İzinden dedi: Hangi ülkeye gideceksiniz? Genişletmek için tıkla... belçika almanya ,çekya. belçikaya istiyeceğim kargoları orda tanıdıgım var Kyroesthuskara dedi: Getirilir. Türkiye'de elektronik ürünlerde çok fazla vergi alınıyor. Bu nedenle Avrupa vb. verginin az olduğu yerlerde çok daha ucuz. Genişletmek için tıkla... hem daha ucuz hem de çoğu markanın ürünleri trde yok , büyük markalar'ın ürünleri var onlar da geç geliyor Kyroesthuskara dedi: Kutusu kapalı olsa da 430 euro altı yolcu beraberinde eşya getirmek serbest. O Laptop vs. kullandığın eşyalar için kutusunu açman gerekir. Genişletmek için tıkla... tr'ye girerken nerde kontrol ediliyor geçen girişimde hiç edilmedi çünkü
Atamızın İzinden dedi: Hangi ülkeye gideceksiniz? Genişletmek için tıkla... belçika almanya ,çekya. belçikaya istiyeceğim kargoları orda tanıdıgım var Kyroesthuskara dedi: Getirilir. Türkiye'de elektronik ürünlerde çok fazla vergi alınıyor. Bu nedenle Avrupa vb. verginin az olduğu yerlerde çok daha ucuz. Genişletmek için tıkla... hem daha ucuz hem de çoğu markanın ürünleri trde yok , büyük markalar'ın ürünleri var onlar da geç geliyor Kyroesthuskara dedi: Kutusu kapalı olsa da 430 euro altı yolcu beraberinde eşya getirmek serbest. O Laptop vs. kullandığın eşyalar için kutusunu açman gerekir. Genişletmek için tıkla... tr'ye girerken nerde kontrol ediliyor geçen girişimde hiç edilmedi çünkü
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Kasım 2024 #8 Kutusunu açıp kutulu da getirebilirsin. Kutusuz olmak zorunda degil. Ikinci el aldım dersin. Ayni sekilde xbox getirttim.
Kutusunu açıp kutulu da getirebilirsin. Kutusuz olmak zorunda degil. Ikinci el aldım dersin. Ayni sekilde xbox getirttim.