Hangi ülkeye gideceksiniz?Avrupa'ya gideceğim 1-2 haftalıgına vaxee, wooting gibi markalar TR'de yok o yüzden gitmişken almak istiyorum TR'ye girerken sıkıntı yaşar mıyım?
Kutusu kapalı olsa da 430 euro altı yolcu beraberinde eşya getirmek serbest. O Laptop vs. kullandığın eşyalar için kutusunu açman gerekir.Kutusunda çıkarırsanız sorun olacağını düşünmüyorum.
O zaman iyiymiş.Kutusu kapalı olsa da 430 euro altı yolcu beraberinde eşya getirmek serbest. O Laptop vs. kullandığın eşyalar için kutusunu açman gerekir.
Yapıştır getirirken bize de getiriver.Avrupa'ya gideceğim 1-2 haftalıgına vaxee, wooting gibi markalar TR'de yok o yüzden gitmişken almak istiyorum TR'ye girerken sıkıntı yaşar mıyım?
belçika almanya ,çekya. belçikaya istiyeceğim kargoları orda tanıdıgım varHangi ülkeye gideceksiniz?
hem daha ucuz hem de çoğu markanın ürünleri trde yok , büyük markalar'ın ürünleri var onlar da geç geliyorGetirilir. Türkiye'de elektronik ürünlerde çok fazla vergi alınıyor. Bu nedenle Avrupa vb. verginin az olduğu yerlerde çok daha ucuz.
tr'ye girerken nerde kontrol ediliyor geçen girişimde hiç edilmedi çünküKutusu kapalı olsa da 430 euro altı yolcu beraberinde eşya getirmek serbest. O Laptop vs. kullandığın eşyalar için kutusunu açman gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.