Yurt dışından klavye önerileri

Bütçe
1000
Hocam keşke bizim ülkemizde de bu tür klavyelerin satışları olsa da yurt dışından getirtmekle uğraşmasak. Bizde hep popüler marka yapmış klavyeler satılıyor. Farklı çeşit marka yapmamış klavyeler maalesef hep yurt dışında. Dediğim gibi yurt dışından almak beni şüphelendiriyor galiba gidip K552 alacağım bilmiyorum :D
Hocam bence sıkıntı yok, neden diyeceksiniz zaten 5-10 günde geliyor. Amazon güvencesi de var. Ayakkabı bile aldım ben.
 
Aynı mesajı iki yerden yazmışsınız ama ben tek buradan cevap vereyim. 1 ay önce forum sayesinde bir bilgisayar topluyum dedim. Kendini usta sanan herkes bir şey söyledi ve en son bu ustaların başları geldi ve öneride bulundular. Toplamda bana 40.000 TL'ye mâl olan bilgisayarı topladım. Parçalar geldiğinde ne olduğunu anlatayım. Ekran kartı kasaya sığmadı. 3 kasa değiştirdim hiçbirine sığdıramadım. En son bir şekilde bu problemi aştım. Sadece ekipmanların uygunluğunu denemek için bilgisayarı açmayı başardım. RAM'lerle anakart uyumlu olmadığı için verim alamadım. 6900 XT ekran kartına 1080p monitör önerdi bu üstatlarımız ve birkaç oyunda darboğaz yaşadım. Velhasılı iki gün içerisinde ürünleri tekrar iade ettim. Şimdi bir ekran kartı ve hiçbir işe yaramayan, ekran kartımın sığmadığı kasam var. RAM'ler zaten yurt dışından geldi. +RAM. Total'de 21.000 TL'lik ürünüm kendini bir şey sanan insanlar yüzünden öylece bekliyor. Yeni bir bilgisayar aldım (hazır sistem) ve bunları elimden çıkartmaya çalışıyorum. Burada insanları yanlış yönlendirmeye çalışan çok fazla insan var. Son zamanlarda böylesi şeylere çok mesai harcadığım için iyilik yaptığımı sanıyordum ancak tövbe. Gidip hiçbir fikri ve düşüncesi olmayan insanların önerilerini dinleyebilirsiniz.

Son olarak şunu da söylüyüm. RX 6900XT'ye sahip bir bilgisayara AMD Ryzen 5500 önerip üstüne bir de bana 23'8 inç Gigabyte marka 1080p monitör aldıran insanlara burada hocam diye hitap ediliyor. Benim amacım ben yandım siz yanmayın hepsi bu.

Edit: Cevap vermeyi unutmuşum, şununda altını çizerek belirtiyim; paylaşmış olduğum ürünün benimle uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Ben ürün paylaştım. Nereden alacağın veya alıp almayacağın sana kalmış. Oradan almazsın gider Amazon'dan alırsın, EBay'dan alırsın. Sahibindene girer oradan alırsın. Tercih senin. O zaman burada her ürün paylaşan kendi ürününü paylaşıyor öyle mi?

Edit 2: Bu forumda son günlerde bir işlemci fanı furyası var. Her fan isteyene onu yapıştırıyorlar. Ne site tanındık bilindik, ne de markayı ömrü hayatım boyunca duydum. Herkesin dilinde aynı marka. Kaçı kullanmış o ürünü sordun mu? Artıları eksileri ne? Kimsenin bir şey bildiği yok. Biz öneririz sen içine sineni alırsın hepsi bu kadar. Alıp almamak sana kalmış. İnsanlık yapana, aslı astarı olmayan ithamlarda bulunamazsın. Bir delilin varsa ortaya koy bilelim. Eğer bir delilin yoksa, her ne kadar sen insanlıktan anlamasanda sana iyilik yapan insanlara iftira atma güzel kardeşim.

@@Kiznaiver bu mesajı sizinde okumanızı isterim.​


Her konuda aynı şey. Aynı ürünü öneriyorsun, aynı mesajı kopyalayıp yapıştırıyorsun. Amacın nedir bilemiyorum. Açtığın konularda da söylediğin gibi bir konu yok. Seni birkaç kez daha gördüm klavye konularında, yine kendi ürününü pazarlamaya çalışıyordun. Rapor ettim, muhtemelen uyarı aldın ama hala devam ediyorsun. Umarım yetkililer yakın zamanda seninle ilgilenirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı