Yurt dışından laptop almak hakkında tüm merak edilenler

Bütçe
-
Merhaba @FarukS hocam iyi günler, bu konu açılalı 1 yıldan fazla olmuş fakat hesabınızın hala aktif olduğunu gördüm, bu yüzden yazıyorum. Amerika’dan bir Laptop alacağım ve gelen fiş Amerikan tipi oluyor biliyorsunuz ki bu işi nasıl çözdüğünüzü öğrenmek için soruyorum. Dönüştürücü mü kullandınız acaba yoksa adaptörün güç kablosunu mu değiştirdiniz? Bu hareket laptopun elektrik çekişini ve performansını azalttı mı? Ben şu tür bir kablo kullanmak istiyorum: https://www.hepsiburada.com/compaxe...r-power-kablosu-3x0-75mm-1-5m-p-HBV00000SQW0M

Normal bir kablo ile değiştirdim. Amerikan tipi ile kullanmadığım için performans farkını bilmiyorum ama beni tatmin etti.

Hocam normal kablo derken linkteki gibi mi, adaptörü değiştirmediniz yani sadece güç kablosunu değiştirdiniz.

Amazon Prime day indirimlerinde Amazon Amerika'dan veya TR üzerinden şapka ve birkaç çeşit ürün almak istiyorum. Her şey indirime giriyor mu? Süreç nasıl oluyor. Bir de Amazon Amerika'dan 30 dolarlık bir şapka almak istiyorum ama kullanabileceğim indirim kodu vs nereden bulabilirim?

Prime day indirimleri hakkında bilgim yok maalesef. Kargo süreci ile ilgili herşeyi konuda paylaştım. İndirim kodlarınızı maalesef nerden bulabileceğinizi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…