İyi günler arkadaşlar, yakın zamanda bir tanıdığım yurt dışına gitti. Geri dönüşte bir adet laptop alıp gelmeyi düşünüyor. Lakin getirme şartlarını tam olarak bilmiyoruz. En son olarak mesut çeviğin bir videosunda vergisiz limitin 430 dolara indiğini öğrendim. Peki bu almış olduğumuz bilgisayarı kutusuz olarak getirirsek vergilendirmeye tabii tutulur mu?
Ayrıyeten iş için gitti ve kendi bilgisayarını da götürdü 2 adet bilgisayarla dönmesi ayrı bir sıkıntı çıkarır mı?
Hazır olarak bende kendisinden bir adet Xbox 9. nesil oyun kumandası getirtmeyi düşünüyorum ama birden fazla cihaz getirmesi sıkıntı çıkarır mı yoksa her birinin değerine bakıp ona göre vergiye tabii mi tutulur?
Şimdiden Technopat ailesine teşekkür ederim.
Ayrıyeten iş için gitti ve kendi bilgisayarını da götürdü 2 adet bilgisayarla dönmesi ayrı bir sıkıntı çıkarır mı?
Hazır olarak bende kendisinden bir adet Xbox 9. nesil oyun kumandası getirtmeyi düşünüyorum ama birden fazla cihaz getirmesi sıkıntı çıkarır mı yoksa her birinin değerine bakıp ona göre vergiye tabii mi tutulur?
Şimdiden Technopat ailesine teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: