1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 17 Ocak 2024 #21 Qranger dedi: Hocam o zaman hala mantıklı yurtdısından alıp getirmek , yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Mantıklı tabi ki.
Qranger dedi: Hocam o zaman hala mantıklı yurtdısından alıp getirmek , yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Mantıklı tabi ki.
M Mystik Femtopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #22 Merhaba. üzerinden bir yıl geçmiş ama merak ettim. getirtebildiniz mi ? yakın zamanda aynı şekilde bende bilgisayar getirtmeyi düşünüyorum
Merhaba. üzerinden bir yıl geçmiş ama merak ettim. getirtebildiniz mi ? yakın zamanda aynı şekilde bende bilgisayar getirtmeyi düşünüyorum
tuna847 Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #23 Mystik dedi: Merhaba. üzerinden bir yıl geçmiş ama merak ettim. getirtebildiniz mi ? yakın zamanda aynı şekilde bende bilgisayar getirtmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Getittirebildinizmi Girdap dedi: Aynen bir de bilgisayar çantası aldır içine evraklarını adaptörünü vesaire koysun getirsin. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde getittirecem de hocam bilgisayar 200 wat lik bı sıkıntı çıkar mi Son düzenleme: 3 Ocak 2025
Mystik dedi: Merhaba. üzerinden bir yıl geçmiş ama merak ettim. getirtebildiniz mi ? yakın zamanda aynı şekilde bende bilgisayar getirtmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Getittirebildinizmi Girdap dedi: Aynen bir de bilgisayar çantası aldır içine evraklarını adaptörünü vesaire koysun getirsin. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde getittirecem de hocam bilgisayar 200 wat lik bı sıkıntı çıkar mi