Yurt dışından mining için GPU önerisi

Bu seçeneklerden herhangi birini alacağına tek rtx 3090 alsa hem daha az uğrasmış olur hem aynı parayı kazanır.
Rtx 3090 mining için en verimsiz kart benim gözümde. Sogutması problem. Enerji tüketimi problem. Lhr siz 3080 bulabilirse en temizi o olur.

@Askin90 @Delusion Piyasa fiyatlarına pek hakim değilim hangi aralıkta alırsam güzel bir fiyata almış olurum(Kayseri işi olsun ) belirttiğiniz modelleri( MSI, ASUS gibi marka seçimi ne kadar önemli)

RX580+3090 whattomine verilerine göre 144 Mh, 450 WATT gösteriyor Elektrik maliyeti +300 TL aldım doğrumu ki faturaya ek ?

Son düzenleme:

Eğer güzel bir RTX 3090 alicaksaniz 31-32 bin TL'ye kadar verebilirsiniz. Markaya aldanıp ASUS, MSI gibi markaların giriş seviyesi kartlarını alirsaniz hata edersiniz. Alacagınız kartın sogutma kalitesini iyi araştırın, YouTube'da bir sürü video var. Giriş seviyesi 3090'larda termal pad sorunu oluyor. 30 bin verip aldiginiz kartin içini açıp termal padini degiştirmek can sıkabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
LHR olmayan 3080 1799 EUR mantıklı mı? yada eski seri kartlardan 3-4 adet yapmak mantıksız mı ne bileyim RX580-590 yada Nvidia cephesinden bu sektöründe elbet peynir ekmek gibi satılan zor olan bir modeli vardır o hangisi?

Eski seri kartlar ETH kazmak icin çok mantıklı ancak Eth kazım zorlugunun mayıs haziran gibi artacağı düşünüldüğünden alt coin kazmada yeni nesil Nvidia kartlar çok başarılı.
1660s eth kazımı için çok güzel. 2 ay önce amazon.uk üzerinden 240 sterline almıştım. Eth 31 32 arası mh veriyor.

LHR olmayan 3080 için 1800 euro guzel fiyat. Tam modeli ne?

@Askin90
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 OC, TUF-RTX3080-O10G-GAMING-1800 EUR
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 OC, TUF-RTX3080-O10G-GAMING
Misal 4-5 adet RX580(bulamayız fakat) almak mı mantıklı tek bir kart 3080 yada 3090 mu bir karta 30bin TL kulağa tam oturmadı gibi geldi. Alınabilesi bir kart sıralaması yaparsanız hangilerini önerirsiniz bulunması zor olanlarıda katarsak

Amd kart hiç kullanmadım. Lhr siz rtx3080 ve lhr siz rtx3070 en güzel kartlar.

@Askin90 sanırsam LHR olayını anlamanını bir yolu yok ne bilim seri kodudur vs belirttiğim cihaz nasıl 3080 de
AMD Kartlarında LHR gibi dert var mı? LHR li kart alınır mı şuan Avrupada yok gibi bişey kırıldı mı bu sistem öyle bi söylenti var.

Son düzenleme:
Şuan sıfır kart alıcaksaniz lhr olmayan kart bulamazsınız. Evet lhr kırıldı yuzde 74. 3060ti 44mh, 3070ti 62mh, 3080ti 85mh. Mh başı 250 liradan fazla vermediginiz sürece sistem kendini 12 ayda amorti eder. Mh başı kazançlar günlük 0.07 ile 0.08 cent arasinda gidip geliyor. Amd kartlarda lhr yok ve ETH kazımı için çok verimliler ancak Etheriumda olası bir kazım zorlugunda alt coin kazmada yetersiz kaliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…